„Felixe a Dádu jsem pozval na zámek do Itálie,“ uvedl Martucci deníku Aha!. „Moc bych si přál, aby se usmířili. Změna prostředí by určitě oběma prospěla,“ dodal.

Zatím to vypadá, že do Itálie pojede hudebník sám. „Pozvání od Domenica Martucciho jsem dostal. Tento týden se máme sejít, tak se o tom pobavíme,“ vysvětlil Slováček. Patrasová byla na výlet pozvána také. Stejně se ho ale nebude moci zúčastnit. A to i přes to, že po jejím prohlášení ohledně nevěry se může zdát, že nejhorší společně s Felixem už zažehnali. „Rozhodla jsem se dát mu ještě šanci. Přeci jen jsme spolu strávili dlouhých pětatřicet let, ze kterých vzešly dvě úžasné a hodné děti,“ uvedla Dáda.

Dovolenou si hrdinka dětských srdcí nechá ujít kvůli práci. „Téměř každý den natáčím nový seriál pro televizi Barrandov, takže v tuhle chvíli nemám vůbec čas. Pozvání jsem dostala, Itálii miluju, ale teď nevím, jak bych sladila termíny,“ sdělila Patrasová.

Felix Sloáček a Domenico Martucci jsou dlouholetými přáteli. Dokonce byli oba dva uvedeni do řádu templářských rytířů. „Pasování se konalo na zámku Zbiroh 12. června 2009. Od italského velmistra bylo vybráno deset lidí žijících v Česku, kteří jsou úspěšní a prokazatelně něco udělali pro společnost,“ vysvětlil Martucci.

Fotogalerie
13 fotografií