Opadaná omítka, díra ve střeše a chybějící podlaha. V tak otřesných podmínkách žije nevlastní bratr moderátorky Kouzelné školky Magdy Reifové. Ondřej Reif chtěl dům postupně rekonstruovat, ale kvůli podvodnému jednání ohledně nemovitosti se dostal do finančních problémů.

Teď je jeho jediným příjmem invalidní důchod. Ten činí jen 4600 Kč měsíčně a tolik mu nestačí ani na to, aby si mohl koupit uhlí.  Nemůže se ani spolehnout na rodinu. Nevlastní sestra Magda se k němu chová, jako by byl cizí, i když mají společnou matku. „Magda tady byla jen jednou, loni v květnu. Přijela v noci a ani neviděla všechny ty místnosti. Vůbec se o mě nezajímá,“ postěžoval si Ondřej deníku Aha!.

Ondřej ruinu koupil v roce 2011 a stihla se na ní opravit jen střecha. „Ve štítě mi nechali díru, kterou mi při deštích teče do postele. Voda tu není zavedená, tu musím tahat s nemocnými zády ze sklepa. Stropy se propadají, a protože nemám na uhlí, skladuji suchou trávu a větve, kde se dá,“ popsal děsivé podmínky Ondřej deníku Aha!.

Pro Magdu je Ondřej duševně nemocný člověk a nehodlá se k němu vůbec vyjadřovat. „Já se k tomu nechci vyjadřovat. Tomu není pomoci. To je duševně nemocný člověk,“ řekla Aha! Magda Reifová.

Fotogalerie
7 fotografií