Krize ve vztahu, který trval tři roky, se prohloubila loni v listopadu. „No, je to komplikované. Náš vztah je dost divoký a teď máme velkou krizi. Velkým problémem je i jeho rodina, která je velmi staromódní a popravdě mě vůbec nemusí,“ svěřila se Blesk.cz zpěvačka.

A i když se oba snažili vztah urovnat a vrátit ho do láskyplných kolejí, nepodařilo se. „Rozešli jsme se a je to bohužel definitivní. Yohann je fajn chlap, ale je strašně žárlivý a vadí mu, jak se chovám na jevišti, na vystoupení, že se moc vyzývavě oblékám... Ale to k mé práci patří. Nejsem operní diva, ale popová zpěvačka,“ svěřila se Kate, která je jednou z doprovodných zpěvaček slavného DJ Boba.

Ochrnula jí ruka

I když to v soukromí trochu drhne, v pracovním životě se jí velmi daří. V úterý pokřtila svůj nový videoklip Stereo. Natáčení ale žádná slast nebyla.

Měla jsem kostým ušitý ze zrcadýlek, je to taková socha, do které jsem si vlezla. Zavírá se po stranách. Úplně mi neseděl, takže na jedné straně jsem měla přiskříplý nerv v rameni. Tři dny jsem nemohla hnout rukou, vůbec jsem ji necítila!“
Teď už je ale Kateřina v pořádku a na křtu všem vyrazila dech jak svým vlastním outfitem, tak obutím svých tanečníků! „Oblékla jsem se do pánského stylu kvůli svým tanečníkům, nechci se od nich lišit. Všichni jsme na podpatcích. Když to ženě na podpatku tak sluší, proč ne muži,“ míní Kate.
2297709:gallery:true:true