„S politováním sděluji, že po zralé úvaze nevyužijeme vystoupení jedinečné skupiny Big Band Felixe Slováčka,“ napsal slavnému saxofonistovi muž zastupující známou libereckou developerskou a stavební společnost.

„Mimo jiné i z důvodu našeho etického kodexu, který se v tuto chvíli neslučuje se stávajícím životním stylem některých představitelů skupiny. Věřím, že naše rozhodnutí v tuto chvíli pochopíte,“ píše se v e-mailu, jehož kopie přišla i do redakce Blesku.

Slováček měl se svou skupinou hrát na jejich firemním večírku, vánočním posezení i golfových turnajích. Přišel tak odhadem o kšefty za čtvrt milionu korun! Talentovaný muzikant a manžel Dády Patrasové (59), který na svůj nástroj snad nikdy nevyloudil falešný tón, doplatil na disharmonii v lásce.

I když se s mladou výtvarnicí minulý týden rozešel, následky ho budou zřejmě provázet ještě hodně dlouho. Pověst záletníka obchodním vztahům totiž příliš nesvědčí...

50 000 Kč za vystoupení

Muzikant si podle informací Blesku účtuje za své vystoupení částku kolem 50 000 Kč. A měsíčně pobírá důchod ve výši 17 000 Kč.

Fotogalerie
16 fotografií