Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Další šílenec z Polska s kamionem: 30 km od Studénky uvízl řidič pod závorou

Autor: ljš - 
31. července 2015
13:48

Co ještě se musí stát, aby se přestalo hazardovat se životy? I přes tragédii ve Studénce, při níž zemřeli tři nevinní lidé, se na přejezdech stále jezdí na červenou. Polský řidič kamionu vjel na koleje nedaleko od Studénky i přesto, že už šly závory dolů.

Kamioňáka na přejezdu u Krhové u Valašského Meziříčí vyfotil před několika dny šokovaný řidič, který stál před závorami v protisměru. Polák se snažil přes koleje přejet v době, kdy dávno blikala výstražná světla.

V okamžiku, kdy se rozjel, začala padat závora, která pak zůstala zaklíněná o kabinu vozu. Blížící se osobní vlak byl v tu chvíli od přejezdu vzdálen jen pár metrů a od další tragédie tak byl jen kousek.

Na červenou se přitom dál jezdí dál i ve Studénce. Pouhý den po tragédii tam v přímém přenosu České televize projela v době, kdy blikala výstražná světla, hned tři auta. Blesk pak několik dalších nezodpovědných řidičů vyfotil po celém Česku.

kerloss ( 31. července 2015 23:36 )

TAk tohle nechapu, zavora je drevena staci jt dal a zlomi se ten kdo necha auto na kolejich je pablb nic vic. zavora je za 3tis. poslu je nebo slozim na ucet a nikdo nic nevi ale nenecham auto na kolejich u nakladaku je to je skrabanec u osobaku max odrena barva na plech. stalo se mi ze blikala bila a jel vlak jeste ze tam je spatna silnice a musi se jet krokem a od te doby pred koleji kde neni videt koukam a jedu pomalu.

mortis69 ( 31. července 2015 17:56 )

Jen tak mimochodem.Dělám obráběče v železničních opravnách ve Škodovce v Šumperku,a vím,co ta souprava dovede

mortis69 ( 31. července 2015 17:52 )

Tak to by jsi už dávno chodil pěšky

lynx ( 31. července 2015 17:06 )

Pane ministře DanŤoku, chce to speciální sazby pokut pro Poláky, bo jsou to svi.ně na českých silnicích. Sazby pokut pro Poláky by měly začínat na 20.000,-Kč. Polští policajti se s našimi řidiči taky nese.rou!

martin-heidegger. ( 31. července 2015 16:58 )

Levnější je nedávat debilům řidičáky, ty strojaři!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání