„Udělám všechno pro to, aby pan Macura zjistil, jaké je to ve vězení. Znásilnil Ivetku, a to se nedá zapomenout ani odpustit,“ řekl vdovec Blesku s tím, že právě sepisuje trestní oznámení.

„Když ji unesl do Itálie, podával jí alkohol, tedy návykovou látku, po které nebyla schopna se ovládat ani kontrolovat,“ vysvětluje Rychtář, jak mělo podle něho dojít ke znásilnění.

„Sám se pak ještě ten prasák chlubil, že s Ivetkou měl mít sex! Jenže zároveň ukazoval lékařskou zprávu, která ukazuje, že Ivetka měla v krvi přes tři promile alkoholu,“ odkryl své karty Josef.

Sama zpěvačka po návratu z italského výletu tvrdila Blesku, že si nepamatuje vůbec na nic, ani na sex se svým ctitelem Macurou.

Tři osudoví muži Ivety Bartošové si jdou hustě po krku! Za poslední tři roky na sebe navzájem podali nejméně 17 trestních oznámení! Rekordmanem je Zdeněk Macura, který 11x udal Josefa Rychtáře. Nejúspěšnějším je pak Ital Domenico Martucci(39), který prozatím vyhrál tři ze čtyř podaných podnětů.

Pokud někdo využije bezmoci druhého, aby s ním měl pohlavní styk, může se jednat o znásilnění. V tomto případě to ale bude problém dokázat,“ řekl Blesku renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý. Pachateli podle něj hrozí až deset let odnětí svobody.

Fotogalerie
13 fotografií