Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Opilí mladíci se chtěli pomstít šéfovi: Do auta mu nalili výkaly

Autor: ljš - 
29. července 2015
17:19

Tahle hloupost je vyjde pořádně draho! Tři mladíci z Lázní Bělohrad na oslavě narozenin vymysleli, jak se pomstít bývalému zaměstnavateli jednoho z nich. Celý vnitřek auta mu polili chlévskou mrvou!

Novopačtí policisté pátrali po neznámém pachateli, který v noci na sobotu 13. června vnikl v Lázních Bělohrad do osobního vozidla Peugeot 306 Combi, které bylo zaparkované na dvoře jednoho z domů, a rozlil v něm chlévskou mrvu.

Mladíci ve věku 18 a 20 let se policistům ke všemu přiznali. V pátek 12. června slavili v Lázních Bělohrad narozeniny a s přibývající hladinou alkoholu vymysleli plán, jak se pomstít bývalému zaměstnavateli jednoho z nich. Tomu prý šéf dluží peníze za odvedenou práci. Povedená partička se proto rozhodla, že mu „provoní“ auto.

Kamarádkou se nechali odvézt na pole k jímce plné chlévské mrvy. Ještě předtím se zastavili na sídlišti, kde si od kontejneru vzali staré kýble, které následně naplnili výkaly hospodářských zvířat. Aby vozidlo, ve kterém jeli, nezašpinili, drželi během jízdy naplněné kýble z okének ven. „Takto dojeli až do Zámecké ulice, kde vystoupili a odešli k peugeotu, u kterého otevřeli páté, nezajištěné dveře a obsah kýblů pak vylili na sedadla, palubní desku a podlahu. Poté z místa utekli,“ uvedla policejní mluvčí Hana Klečalová.

Když je policisté vypátrali, mladíci už všeho litovali. „Kromě toho, že si v těchto dnech vyslechli ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu poškození cizí věci, za což jim v případě prokázání viny hrozí až roční vězení, budou muset uhradit i vzniklou škodu, která byla vyčíslena na 16 tisíc korun,“ vysvětlila mluvčí.

olcetrhent ( 2. srpna 2015 19:31 )

no ale nejdřív to hodit na nějakých 75tisíc km a po čistotném majiteli.

olcetrhent ( 29. července 2015 19:47 )

nu co, majitel to hodí do ESA a pořídí nový a lepší.

boball ( 29. července 2015 19:46 )

Pán mu dal místo výplaty houno,kluk mu ho jen vrátil,na co trestat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání