Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sexy detektivové! Standa Majer a Lukáš Vaculík. ČT představila nové podzimní seriály

Video se připravuje ...
Seriálový podzim na České televizi vypadá velice lákavě
VIDEO: Adam Balažovič
29. července 2015 | 16:16

Česká televize představila své vysílací plány na letošní podzim a milovníci seriálů se mají opravdu na co těšit! Po prázdninách na vás totiž čekají čtyři novinky. Dvě z nich jsou kriminální série. V další se můžete těšit na nevrlého vysloužilého chirurga a v neposlední řadě by se měly rozvibrovat také vaše bránice, protože do vysílání vstoupí nová situační komedie.


Pokud fandíte severským detektivkám a dramatům, potom si nemůžete nechat ujít sedmidílný krimiseriál Labyrint. „Labyrint se dotýká témat, která nejsou z tohoto světa. Nutí vás přemýšlet a neztratit pozornost. Není to seriál, u kterého si můžete jít uvařit kafe, protože by vám mohla uniknout zdánlivě bezvýznamná nitka, která se může posléze stát zásadní,“ tvrdí režisér Jiří Strach. Hon na sadistického vraha budou pořádat Jiří Langmajer a Stanislav Majer.

Místo zločinu Plzeň vám představí tým kriminalistů v čele s Martinem Stránským a Lukášem Vaculíkem. Seriál bude v šesti dílech řešit záhady a vraždy v plzeňském regionu. Nebude to tým pouze mužský, jedinou zástupkyní ženského elementu mezi kriminalisty bude Berenika Kohoutová, která hraje svéhlavou, ale velice pracovitou vyšetřovatelku.

Během šestnácti dílů seriálu Doktor Martin si budete hledat cestu k nevrlému a bručounskému doktorovi, jehož ztvárnil Miroslav Donutil. Ten si svou roli v seriálu, který je mimochodem teprve třetím v celé jeho herecké kariéře, velice pochvaloval. Doktor Martin je volnou adaptací velice úspěšného britského seriálu.

Další adaptací je i sitkom Rudyho má každý rád, kde hrají hlavní role manželského páru Saša Rašilov a Jitka Schneiderová. Jejich harmonickou rodinu ovšem terorizují rodiče, kteří bydlí hned naproti nim v ulici a jsou u nich pečení vaření. Uvidíme, jak se podařilo "našroubovat" americký model rodiny na naši českou mentalitu.