Pamatujete na film Na samotě u lesa? Jak Josef Kemr říká: „Chč*je a chč*je“? Tak podobně popisovala počasí na dovolené i hollywoodská hvězda Helen Mirren. Tu si do pořadu Dobré ráno, Británie pozvali moderátoři Ben Shephard a Kate Garraway.

Helen Mirren jim zvolna vyprávěla, jak miluje táboření a vzpomínala na svou lásku Liama Neesona. „Miluju kempování! Můj manžel Taylor Hackford kempování moc nemusí. Ale s expřítelem Liamem jsme jezdili kempovat pořád,“ vyprávěla Helen Mirren.

„Žili jsme s Liamem spolu čtyři roky a jezdili jsme do Cromwallu. Měli jsme malé auto,“ vzpomínala herečka na svou velkou lásku herce Lama Neesona. „Tábořili jsme tam několik dní. Nebyl to takový autokemp s elektřinou, ale doslova pole! A pořád chc*lo! Non-stop po celý tři dny!“ rozvášnila se při vyprávění Helen.

Šokovaní moderátoři se okamžitě začali divákům omlouvat. „Aj, měli bychom se omluvit. Neříkáme tyhle věci ráno. Omlouváme se,“ řekl moderátor Shephard (40).

Oscarová herečka Mirren si ihned dala ruku před pusu a začala se také omlouvat. „Omlouvám se, omlouvám se,“ koktala. „Hodně pršelo,“ opravila svou předešlou větu.

Fotogalerie
11 fotografií