Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Polák Slawomir S. vjel kamionem před pendolino: Co znamená symbol na kabině?

Autor: Saša Vetkovská, Pavel Ryšlink - 
28. července 2015
05:00

Záhady obklopují polského řidiče Slawomira S. (50), který vjel s kamionem ve středu ve Studénce na Novojičínsku do cesty pendolinu. Podivné znaky na kabině, minulost plná přestupků a proč jel jinou cestou, než měl?

Hrdý nápis »King of the Road« neboli »Král silnic« a runy, kterým se přičítá božský původ, zdobí kabinu, v níž seděl polský řidič smrti. Kam ho čerti na Studénku nesli?

Měl jet, jak sám přiznal, po dálnici D1. Prý ale nechtěl platit mýtné, a tak se placeným úsekům vyhýbal. Ani jeho řidičská pověst není průhledná. Ve své vlasti řídil jako divoch.

„Podle neoficiálních informací, které jsme obdrželi z polské strany, má poměrně dost záznamů, co se týká přestupků v dopravě v Polsku,“ řekl náměstek ředitele krajské policie v Moravskoslezském kraji Radim Wita. A zvláštní je i jeho reakce na neštěstí, které nejspíš zavinil.

Při prvním výslechu podle kriminalistů žádné zdrcení nedával najevo, včera před soudcem, jenž ho poslal do vazby, se kál a začínal se hroutit.

Symbol na dveřích kabiny je podle Sabiny Mališové, která se zabývá runami, složenina ze tří run – Ansuz, Eihwaz a Tiwaz.

„Ansuz je symbolem komunikace, boha, může také znamenat osudovou zkoušku. Eihwaz znamená konec něčeho a start. Tiwaz je symbolem zákona a spravedlnosti. Znamená sílu, útočnost a smělost. Podporuje vítězství v jakékoliv oblasti života,“ popisuje Mališová.

Podle ní to autor myslel dobře, zřejmě jako ochranu řidiče, pozitivní sílu, která ho měla provázet na cestách, a šťastný návrat. V symbolu se dají najít i ochranná runa Isa a Laguz, která může naznačovat nedostatek sebeovládání. „Runy jsou úžasné znaky, ale jsou nesmírně silné.

Člověk s nimi musí zacházet rozvážně, s velkou pokorou a nepsat si je jen tak bez rozmyslu. Jejich účinek se mu může vymknout z rukou,“ varuje Sabina Mališová.

pjotri ( 28. července 2015 13:55 )

hihihi.. nemohl bych to delat... ale kamionak musi mit nervy jak spagaty.. vis kolik treba v noci potkas lidi, so ti sviti dalkovyma do ksichtu? nebo zezadu? delaji pripredjizdeni mysky.. ach jo...

bernadette ( 28. července 2015 13:46 )

Učitel že nemůže někoho zabít? Já si myslím, že takový učitel musí mít nervy jako špagáty, aby nezabil každý den aspoň jednoho smrada

alex0800 ( 28. července 2015 13:17 )

Okultní symboly.. To jest, co se nachází na kabině.. Jejich výklad, je "trošku" zavádějící.. Krom symbolu smrti se tam nachází v podstatě klasické okultní symboly používané i v satanismu (zednářství). Fakt je, že tento obětní beránek nebyl první ani poslední.. V konci luciferiánské doby, ve které žijeme budeme zažívat ještě mnohem více lidských obětí pro Temného, kterému se podřídila nesvatá rodina Rothschildů, jakožto vedoucí oněch 13 světovládných rodin.. . . Jenže on ten luciferiánský systém se blíží ku svému konci a proto nyní vypukne ještě více temných činů po světě.. A nemluvím jen o glorifikaci pedofilie a jiných sodomií.. Tento trend se bude až do dne D, tedy Armageddonu, rapidně zvětšovat.. Až se najednou lidé probudí a uvědomí si okultní oblouzení, které jim přináší mainstream propaganda, filmové i herní zabijáky času a svobodné vůle a další finty na odloučení oveček od života věčného.. Věřící vědí, nevěřící přemlouvat nebudu (ani mne nedávného ateistu nikdo nepřemlouval, jen stačilo se zajímat o světovládu a pochopíte spojení se satanem, tedy Všehomírou, jak ho nazývají zednáři a jejich páni ilumináti.. Nemluvě o Farizejské infekci Talmudu bavli i Koránu.. Tím satanistickým spojením jest zneužívání tříletých holčiček ve jménu "boha" "muslimů" i "židů".. Nesmysl, oním bohem podstrčeným farizeji i Chazary jest Satan, tedy všehomíra.. To vše je následkem infekce náboženství (islám i judea a nes i křesťanství) satanismem z minulých dob. Copak asi myslí američané při odluce církve od státu, když mluví o "bohu"? Vzhledem k tomu, že jde o první zednářskou velmoc, tedy umělý stát, je jasné že myslí "boha" zednářského(satanistického) tedy Satana.. A to už smrdí.. Ale proto mohou beztrestně lhát o zavádění demokracie a svobody ve všech zemích světa, křičíce při jejich teroristickém tažení světem při honbě za ďáblovou krví, tedy ropou.. Jen si pusťte propagandu RF a uslyšíte o bohu.. Pusťte si propagandu US a je to samá krev a smrt.. Kdopak asi slouží dob

bibijana ( 28. července 2015 12:47 )

přesně tak! Na co jsou vlastně pravidla silničního provozu.Jasně červená říká - STOP! Místo,aby se tvrdě pokutovala bezohlednost těchto řidičů, tak se budou stavět drahé nadjezdy.Ani tam nemusí stát dopravní policie.Přece stačí kamera,vyfotit to a z pohodlí kanceláří jenom posílat pokuty. Jak jednoduché! Ještě se z viníka udělá ubohá přepracovaná oběť a hodí se to na nedbalost.

bibijana ( 28. července 2015 12:42 )

Zajímalo by mě,Blesku,kdo bude hradit škody na životech,zdraví a na majetku? Můžete o tom něco zjistit? Bezohlední řidiči nerespektují výstražné zařízení, ale jak je to potom s náhradou škody?Asi to zaplatí pojišťovny,ale ty potom zvedají ceny pojistného,takže se na úhradách těchto dacanů podílejí i slušní řidiči.Teď je v Brně případ šoféra nákladního auta,který jezdil na přechodech na červenou s odůvodněním,že zrovna tam žádný chodec nebyl.Podle jeho filozofie to znamená,že i na křižovatkách není třeba dodržovat pravidla,přesto,že svítí červená,může jet,protože se tam zrovna žádné auto nenachází.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání