„Denně ujde téměř deset kilometrů, třikrát do týdne posiluje a vždy, když má volnou chvíli, běhá na běhacím páse,“ prozradil zdroj týdeníku Touch Weekly. Jí jenom veganskou stravu, což dodržovala i loni na svatbě s hráčem amerického fotbalu Erikem Johnsonem, s nímž už byla čtyři roky zasnoubená.

Vzali se v Santa Barbaře v Kalifornii. Svatbu měli na poměry smetánky nezvykle komorní, zúčastnilo se jí pouze 25 hostů. „Věčný závazek, který jsme učinili, nás naplnil absolutním štěstím a láskou,“ slíbili si manželé před oltářem. Erik ji miluje štíhlou i s kily navíc, stejně tak jako jejich dvě děti, které jsou příčinou jejích tělesných změn.

„Když jsem byla poprvé v jiném stavu, tak jsem si to chtěla užít. Netušila jsem, že kila po porodu půjdou tak strašně špatně dolů,“ postěžovala si Jesicca. V boubelku se 160 centimetrů vysoká blondýnka proměnila jak během prvního, tak druhého těhotenství. Na svoji původní váhu se podruhé dlouhou dobu nemohla dostat. Proto se rozhodla využít programu na hubnutí Weight Watchers, v jehož rámci sází na rady a diety odborníků na redukci hmotnosti. A jelikož je tváří tohoto projektu a za reklamu vyinkasovala v přepočtu 380 milionů korun, musí se činit.

Jenže shazováním kil začala být natolik posedlá, že její váha spadla pod padesát kilo, což podle odborníků není dobré. „Takhle ohrožuje své zdraví a nedivil bych se, kdyby začala mít vážné problémy se srdcem,“ varuje doktor Fred Pasatore.

Jessica Simpson

Simpson se narodila v Dallasu ve státě Texas a až do svého průlomu v roce 1998 zpívala v kostelním chóru. V roce 1999 debutovala albem Sweet Kisses, kterého se prodalo dva miliony kusů.

V roce 2001 vyšlo album Irresistible, z nějž vzešel i jeden z největších hitů posledních let, nazvaný stejně jako samotné album, a o dva roky později natočila album In This Skin.

Amerika dlouho žila větou, kdy se svého manžela zeptala, zda je kuře opravdu kuře a zda to není ryba. Její legrační otázky ale vzbuzovaly nadšené reakce. V listopadu 2005 se objevila zpráva, že se Nick a Jessica rozešli. Jejich manželství bylo ukončeno 30. června 2006. Jejím dalším partnerem se stal John Mayer, se kterým se rozešla v květnu 2007.

Fotogalerie
13 fotografií