Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kam na slevy? Páskové boty koupíte již za 400 korun, kvalitní lodičky za tisícovku

27. července 2015 | 06:00

Letní slevy jsou v plném proudu! Kromě oblečení pořídíte za akční ceny i letní boty, které ještě určitě stihnete unosit. Vyrazily jsme proto do obchodů s obuví, abychom vám nákup nových botiček usnadnily.

Snad každá žena miluje boty i jejich vybírání, zkoušení a nakupování. Proto byste neměla prošvihnout letní slevy a akce, které právě teď obchody s obuví nabízejí. Jako první jsem vyrazila do obchodu Humanic, kde se to červenými cedulkami "sleva" jen hemžilo. Na první pohled mě zaujala sekce páskových sandálků na ploché podrážce za akční cenu 499 korun. Za částku o sto korun vyšší si pak můžete pořídit kvalitní kožené sandálky Tamaris, které vám budou dělat radost hned několik sezon.

Jako další jsem důkladně prozkoumala oblíbený obchod Baťa, kde nabízejí pestrobarevné i jednoduché sandálky na ploché podrážce i platformě za 399 korun. V dalších sekcích nakoupíte za 599 korun a luxusní kožené lodičky a mokasíny pořídíte za 999 korun. Záplava nádherných bot vás zkrátka dostane.

Video se připravuje ...
Nesmrtelné balerínky: Jaké letos musíte mít? Poradí vám stylistka! • VIDEO: Adam Balažovic

Jako třetí v pořadí jsem pro vás prošmejdila obchod Deichmann, který si pro své zákazníky přichystal dvě skvělé akce. Když si koupíte tři zlevněné páry bot, ten s nejnižší cenou máte zdarma. V případě, že si vyberete jen dva, máte ten druhý levnější – za polovinu ceny. A věřte, že je opravdu z čeho vybírat! Stejně jako v obchodě CCC, kde vás místo akce na nákup čekají atraktivní, až 70% slevy na vše!

Kvůli milovnicím bot, které si potrpí na dražší značky, jsem nakoukla i do obchodu Office Shoes. Oblíbené značky Vans, Converse, Lacoste nebo třeba Tommy Hilfiger teď nakoupíte až o 70 % levněji.

Stačí dvakrát kliknout...

Trendy akční kousky si můžete pořídit i z tepla domova, a to na e-shopech, které stejně jako kamenné obchody nabízejí vysoké slevy. Velký výběr obuvi s 50- až 90% slevou nabízejí například internetové obchody botyk.cz, bfashion.com nebo spartoo.cz.

Pro inspiraci jsme pro vás na e-shopech vybraly pár krásných kousků, které najdete v naší fotogalerii!