Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Transsexuál Diana vyhrál odvolací soud: Lékaři ji ke změně pohlaví přinutili!

Autor: dce - 
18. července 2015
19:47

Diana Polyaková už před lety podstoupila změnu pohlaví. Až pozdě ale zjistila, že ve skutečnosti není ženou. Loni v květnu odešla s nepořízenou od soudu, kde žalovala lékaře, že ji k operaci přinutili. U odvolacího soudu ale uspěla!

Diana tvrdí, že jí lékaři špatně diagnostikovali psychickou poruchu a operace na změnu pohlaví byla prý chybou. Od té doby navíc trpí depresemi, necítí se ve svém novém těle dobře. Navíc ztratila práci a kvůli kosmetickým operacím má značné dluhy.

Od lékařů, resp. nemocnic, žádala 17 milionů korun. Loňský soud její stížnost zamítl, ten odvolací se jí ale zastal. Případ tedy poputuje zpátky k obvodnímu soudu, který ji bude muset vyslechnout, k čemuž minule nedošlo, uvedl server aktualne.cz

Kvůli neshodám mezi Dianou a lékaři bude také muset k soudu nastoupit znalec, který dokáže prošetřit její stav - zda jde opravdu o problém či pouhý dojem nebohé Diany. Ta po operaci zjistila, že místo transsexuality trpí smíšenou poruchou osobnosti.

st.rec ( 19. července 2015 13:49 )

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/97662/zdatny-manipulator-rychtar-ochocil-si-nejhorsiho-nep ritele-paktuje-se-i-s-transkou-dianou.html . Zadejte vyhledat Polyakova a máte toho víc.

st.rec ( 19. července 2015 13:41 )

Jojo-když jezdila tramvaj,říkali jí teplé kakao!A vzpoměňte si,když měla kremaci I.Bartošová,tenhleta předělávka tam byla v kostýmu s blond parukou a na Rychtově straně!

ollina ( 19. července 2015 09:17 )

Má justice strach ze Šabatové?

ejvm1712 ( 19. července 2015 09:03 )

Měli ji dát smrtící injekci a byl klid!

pepen ( 19. července 2015 08:20 )

Chtěla to sama!!!Jezdila ve Strašnicích s tramvají a tahala se s buzerantama!!!Jak můžou blbý soudy říct-že ji lékaři k tomu donutili!!!!Nikoho, když nebudu chtít-nedonutí k ničemu ani násilím!!!Což se nestalo!!!To by opět bylo z naších daní!!!Nakopat jí do ***e-co chtěla to má!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání