Osm milionů korun. Tolik stál odhadem jenom zásnubní prsten s diamantem, který Tomáš navlékl své lásce v listopadu na Maledivách. A ani na veselce aktuálně šestý hráč světa nešetřil.

„Chceme svatbu pojmout jako party s nejbližšími lidmi, stoprocentně se vejdeme do dvaceti hostů,“ popsala Ester v květnovém časopise OK! Magazine. A skutečně. Do knížectví na Azurovém pobřeží se sjeli jen rodiče novomanželů a hrstka kamarádů. O všechny ale bylo a je náramně postaráno.

Ano, Tomáš v Monte Carlu vlastní apartmán, ovšem skoro do něj nepáchl. Hosté včetně nevěsty a ženicha se už začátkem týdne ubytovali v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Méridien Beach Plaza, který je vyhlášený svou soukromou pláží a kde nejlevnější pokoj stojí 6 tisíc korun.

Berdych, který za kariéru vydělal 550 milionů korun, si ale mohl dovolit objednat i prezidentské apartmá, kde za noc zaplatíte 39 tisíc.

Právě odtud se včera všichni vydali v koloně nablýskaných černých aut na radnici do historického centra Monaka.Berdych v tmavém, skvěle padnoucím obleku s vestou, Ester o 15 minut později v extravagantních krajkových šatech, pod nimiž byla téměř nahá.

„Chtěla bych být odlišná. Chtěla bych mít šaty, které budou upnuté, jenom krajkové. Snažím se udržovat postavu. Abych v ten svůj velký den byla na sebe pyšná a cítila se dobře,“ plánovala. Pyšná na sebe být rozhodně může! Už při nástupu do černé limuzíny vypadala i díky speciálně prodlouženým vlasům jako princezna.

A Tomáš, jenž dle tradice spatřil svou vyvolenou v bílém až krátce před obřadem, z ní nespustil oči. A hlídat si ji teď bude, přejme jim to, až do konce života!

Fotogalerie
60 fotografií