Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kde bydlí Petr Kramný? V cele 4x4 metry s tureckým záchodem

Autor: dce, et - 
14. července 2015
16:36

Petr K. strávil ve vazební věznici už rok a půl. Na cele je střídavě sám a se spolubydlícím. Ale jak vlastně vypadá cela muže podezřelého z dvojnásobné vraždy? 

Bylo 30. 7. 2013, když začal vyšetřovací a mediální kolotoč kolem smrti dvou Češek na dovolené v Egyptě. Hlavním podezřelým se velmi brzy stal Petr Kramný, manžel a otec mrtvých. V zemi musel strávit další tři měsíce, vina mu ale prokázána nebyla.

Po necelých čtyřech měsících od návratu do Česka byl 18. února 2014 Kramný obviněn z dvojnásobné vraždy. Od té doby sedí ve vazební věznici v Ostravě. Už rok a půl tráví v cele 4 x 4 metry, kde je střídavě sám a s jiným obžalovaným. A vypadá to, že si v maličké místnosti ještě dlouho pobude.

Josef, který s Petrem K. strávil na cele 2 měsíce v říjnu a listopadu 2014, prozradil, jak to uvnitř vypadá. Byli jsme s Petrem K. na cele 4 x 4 metry. Měli jsme tureckej záchod, šlapky jsme si po nastěhování umyli. Dál dvě židle, stůl a dvě postele,“ popisuje.

To sice není žádný luxus, ale mohlo to být horší – mnohé vězeňské cely ve světě vypadají ještě více spartánsky. Podobné to je i s denním režimem. Budíček je v šest, večerka v půl desáté. Každý den mohou vězni strávit hodinu na vycházce. Zbytek času tráví podle vlastního uvážení. Petr K. si podle jeho spoluvězně často četl, zejména noviny.

kulmus ( 15. července 2015 13:08 )

Můžete taky ukázat záchody co máte u vás v redakci? Máte taky tureckej záchod nebo klasickej vesnickej sucháč?

zigzag ( 15. července 2015 08:32 )

Myslela jsem, ze si na debila hrajes, ale ty jim jses doopravdy. Jako filcka se tu predvàdìs ty: zàdny dialog, ale lezes kazdymu za perdelì. S tou hajtrou si to prepìsk, protoze to potvrzuje moje slova, ze jsi letity ctenàr plesku, protoze jen ti, co sledujì plesk uz nejaky pàtek, vì oc jde a jen debil lysaty se toho chytil, aby obohatil svoji slovnì zàsobu. Lysohlav je jeden z tvych nekolika nicku, krakene, ale tìm, ze ti ho naklonovali tak se k nemu uz nehlàsìs, co

hrobarkapsa ( 15. července 2015 01:32 )

Ale, návštěva se vydřela na sklo. Každá troska s tvým chováním je pro všechny lysohlavek02 s kombinacemi laura666 a ninunky.

emil.howado ( 15. července 2015 00:47 )

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. ............Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ............... . ..... .BzzzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ..........Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.............BzzzzzzzzzzzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ . . ...........Bzzzz zz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...............................Bzzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ. .. .BzzzzzzzzzƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.........Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ..........Bzzzzzzzzzzzzzz . . ..........................Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ................ . ... ... . ......Bzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ............Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ........... . . .................Bzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ........................ . . ...........Bzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...............Bzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.... . . ...............................Bzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ.... . ............Bzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...............Bzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄..... . . ...Bzzzzzzzzzzzzzzzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ..........................................Bzzz Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ . .. ..Bzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

socky.z.blesku ( 15. července 2015 00:46 )

hahaha ,další schizofrenický tele ! nejseš ty nakonec zigzag.filcka ? Ta už je taky tak zpitomělá že hledá lysohlava i ve vlastní pr-de-li !

Zobrazit celou diskusi