Lady Gaga je v současnosti v Evropě na turné s Tonym Bennetem, se kterým vystupuje na jazzových festivalech s jejich deskou Cheek to Cheek. Nebyla by to ale ona, kdyby se cestou nepostarala o nějaký skandál.

Zpěvačka se nejdříve v neděli promenádovala skoro nahá v ulicích Amsterdamu. Fotografové ji zastihli zrovna ve chvíli, když se svým přítelem, americkým hercem a modelem Taylorem Kinneyem (33), opouštěla jednu z tamních restaurací v opravdu pozoruhodném oděvu. Popová diva se „vyfikla“ do duhových brýlí, černých kozaček, titěrných šortek a vše korunovala čirým plastovým topem s nápisem VAROVÁNÍ: ZŘETELNÁ KRÁSA.

Hned na druhý den Gaga přiletěla do italské Perugie. V katolickém městečku se pak postarala o pozdvižení, když se do místní restaurace vydala v síťovaném a kompletně průhledném overalu. Samozřejmě bez podprsenky! Podivný outfit doplnila stejnými brýlemi jako předešlý den. Síťovaný obleček postavě zpěvačky ale rozhodně lichotil více než „igelitový pytel“, který na sebe natáhla předtím. Ostatně to můžete v galerii posoudit sami…

Fotogalerie
8 fotografií