Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Jak vypadat na fotkách sexy a štíhle i v bikinách?

  • 10. července 2015 | 06:00

    Fotky z dovolené. Proboha! Jestli nás ženy děsí plavková sezona, tak fotky v plavkách, nebo dokonce bikinách ještě víc. Jak se postavit, jak se tvářit? Není nutné věšet hlavu. Pokud vyzkoušíte naše tipy a triky, jak pózovat a jak se tvářit, budete s výsledky nadmíru spokojená! Nemusíte přitom mít konfekční velikost jako modelky od Victoria´s Secret. Vzhůru před objektiv!

  • Hlava

    Abyste měla hezký tvar obličeje a dlouhý krk, musíte se nejprve zaměřit na bradu. Dávejte si pozor, abyste ji neměla dole, vykouzlilo by vám to na fotografii bradu dvojitou. Snažte se ji dát mírně nahoru a spíše vystrčit dopředu.

    Hlavu můžete nechat normálně rovně, ale pokud máte kulatější obličej, nahněte ji trochu na stranu. Docílíte zeštíhlujícího efektu a zároveň drzejšího looku.

    Nezapomeňte na úsměv! Možná vám přijde triviální, že ho zmiňujeme, ale jde o velmi podstatnou věc. Nikdo se nechce dívat na kabonící se osobu, ani vy! Klidně ukažte zuby, ale úsměv se zavřenou pusou také vypadá hezky, záleží na vás, co je pro vás přirozenější.

    Vybírat plavky na velká prsa je velmi těžké.
    Autor: profimedia.cz

  • Lesklá snědá pokožka

    Beyoncé umí své křivky prodat!
    Autor: Foto beyonce.com, Profi media.cz, Instagram

    Na fotce budete vždycky vypadat lépe, když vaše kůže bude lesklá a snědá. Nemusíte hned letět do solária. Na trhu seženete spoustu produktů, které vám pomohou zamaskovat menší nedokonalosti. Můžete sáhnout po samoopalovacích krémech, ale pokud se bojíte fleků, make-up na tělo pro vás bude to pravé.

  • Správná velikost

    Mango
    Autor: profimedia.cz

    Když se fotíte v plavkách, je zásadní, aby vám perfektně seděly. S výběrem toho správného tvaru, barvy a velikosti je to vždy složité, ale dejte si na tom záležet. Pokud se v nich totiž budete cítit dobře, budete vypadat sebevědoměji. Rady, jak si vybrat ty správné plavky, najdete v odkazu!

  • Póza


    A jsme u nejdůležitější části – póza. Existuje jich nespočet, ale přední modelky se shodují na několika základních věcech. Ruce by vždy měly být přirozené. Můžete jednu dát v bok, na madla lásky, a tak zakamuflovat nedostatky, nebo do vlasů. Další důležitou věcí jsou rovná záda, díky kterým vyniknou prsa a břicho bude vypadat plošší. Takže ramena dejte hezky dozadu.

    Břicho nezatahujte, bylo by to na fotce vidět, lépe bude vypadat, když ho zatnete. Pro štíhlejší pas otočte boky mírně do strany, zatímco tělo bude pořád směřovat přímo do objektivu. Pokud chcete, můžete také dát jedno rameno lehce výš než druhé.

    Jak mít nekonečně dlouhé nohy? Stačí si buď stoupnout na špičky, nebo je překřížit. Pro bezchybný kulatý zadeček se stačí trochu víc prohnout v kříži.

    Vyzkoušejte si pózování v klidu doma před zrcadlem a zjistěte, jaká póza a úhel vám nejlépe svědčí a zvýrazní vaše přednosti.

    Rihanna a její perfektní postava.
    Autor: Profimedia.cz

  • Celkový dojem

    Většinou vypadají mnohem lépe přirozené momentky, proto se nesnažte o nějaké krkolomné pózy a stoupněte si tak, jak je vám to příjemné. Jen stačí dodržovat pár pravidel, která jsme zmínily. Zkuste fotku něčím ozvláštnit, zaměřte se na zajímavou scenerii za vámi, úhel (můžete foťák mírně natočit). Pokud si ale pořád nevěříte, můžete své problematické partie zamaskovat pareem nebo plážovým šátkem.

    Doufáme, že vám naše tipy alespoň trochu pomohly a tento rok se budete u vody fotit mnohem raději!

    Autor: Shutterstock.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.