Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Češi zastřelení v Albánii: Dcera zavražděné Aničky poslala dojemný vzkaz do nebe

Autor: shp - 
7. července 2015
12:50

Byla pro ni vším, vychovala ji, milovala, ale svou dceru už nikdy neobejme. Na dovolené v Albánii se stala Češka Anna (†36) se svým partnerem Michalem (†27) obětí brutální vraždy. Její dcera Nikolka (17) mámě poslala do nebe dojemný vzkaz.

Byla to ta nejlepší máma na světě!“ napsala zdrcená dívka na sociální síť. Ke vzkazu nahrála fotografii z Egypta, kam společně vyrazily o jarních prázdninách a užívaly si slunečného počasí a moře, ve kterém plavaly a potápěly se.

Nikolka s maminkou Annou na dovolené v Egyptě. Tak moc se měly rády. Nikolka s maminkou Annou na dovolené v Egyptě. Tak moc se měly rády. | Facebook

Matku dospívající dívky připravil o život několikrát trestaný kriminálník Sokol Mjacaj (20). Ten chtěl sehnat další dávku drog, a tak se rozhodl, že Čechům sebere vůz, kterým po Albánii jeli. Jenže situaci vyřešil krvavě. Oba zastřelil.

Nechtěl jsem je zabít, chtěl jsem jen to auto,“ řekl Mjacaj po zatčení. Dopaden byl poté, co prodal mobilní telefony Čechů, za které si koupil další dávku drog. Annu i Michala přitom chladnokrevně střelil do hlav.

Nikolka žije se svým otcem, který je jí nyní největší oporou. O smrti své maminky se dívka dozvěděla z Facebooku. Ze sociální sítě se pak na ni začaly sypat detaily z její vraždy. Na sedmnáctiletou dívku je toho příliš…

johanvonbahnhof ( 7. července 2015 13:10 )

"O smrti své maminky se dívka dozvěděla z Facebooku" Inu Xichtbůk to je dnes to nejpotřebnější co musíte mít, bez toho se nedá žít a ani zemřít. A kdyby nebyla na Xichtbůku připojena online, tak si doma ani nevšimne, že matku už nemá. Svatá prostoto, kde to žijem...?!

bibs_7 ( 7. července 2015 12:54 )

Citát z clánku: "Dospívající dívku připravil o život několikrát trestaný kriminálník Sokol Mjacaj...." WTF?

Zobrazit celou diskusi