Přímo uprostřed karlovarské kolonády v části Lázně III ve 14.30 usedla Františka Čížková na červenou pohovku, ze které se dvě hodiny věnovala svým fanouškům. Někteří kolemjdoucí se styděli přiblížit. Asi se báli, aby neslízli od Františky kritiku. Jejich obavy byly ale zbytečné.

Františka totiž rozdávala samé pochvaly. Jedničku si pak odnesly obzvllášť ženy v klobouku. Dlouhé pruhované šaty, které měla na sobě jedna mladá dáma, Františku zcela ohromily. „Toto je jednoznačně nejlepší outfit ve Varech,“ okomentovala šaty kritička.

Video
Video se připravuje ...

Módní policie ulice – Karlovy Vary Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Odvahu našli dokonce i pánové, kteří si od Františky nechali rádi poradit. Ani ti neodešli se sklopenou hlavou. Do oka jí padl rozcuchaný mladík, který ji potěšil svou nedbalou francouzskou elegancí. Nejvíce ji ale dostal plyšový méďa, kterého Františka vychválila do nebes a na rozloučenou mu dala pusu.

Módní policii na kolonádě přálo i počasí. I když oblohu zaplavily mraky a chvílemi to vypadalo, že bude pršet, módní odpoledne se nakonec obešlo bez deště. Františka se po celé dvě hodiny nezastavila. Když nerozdávala rady, podepisovala kartičky a fotila se s fanoušky. Bylo jich tolik, že se mnohdy tvořily i fronty.

Fotogalerie
15 fotografií