Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman se nenamazal! S ochrankou šel k rybníku, člun nechal doma

Autor: cad - 
5. července 2015
21:38

Celé Česko vyrazilo k vodě. Stejně tak i prezident Miloš Zeman. Když hodiny kostela odbily šestnáct hodin, vyrazil prezident s hůlkami a oděn do květovaných bermud k hrázi veselského rybníka. Celou dobu ho provázeli statní bodyguardi v přiléhavých plavkách. Člun nechali tentokrát doma.

Koupelí v doprovodu ochranky pokračovala dovolená prezidenta Miloše Zemana na Vysočině, který podle vypálených rukávů na rukou trávil na slunci v poslední době hodně času. Teplota vzduchu 32,5 stupňů Celsia, teplota vody 28 stupňů. „Nádhera, pojďte si to všichni vyzkoušet,“ vybízel prezident přihlížející, když stál po kolena ve vodě.

Prezident není padavka! Ve vodě zvládl poklidným tempem rozvážného politika uplavat asi 400 metrů. „Někde jsem četl, že pstruzi dokážou přežít ve vodě teplé maximálně 23 stupňů,“ krmil prezident znalostmi muže z ochranky, kteří plavali v rybníce s ním. „To je nádherně teplá voda,“ pochvaloval si prezident, už když vstupoval do rybníka. „Až budu po pás ve vodě, předám vám hůlky a potopím se,“ kladl starostlivě na srdce svým bodyguardům.

Na plavajícího prezidenta se přišlo podívat k rybníku několik obyvatel Nového Veselí. „Já myslím, že to šidí, podívejte, on se nohou odráží ode dna,“ bylo slyšet z hráze.

„Tak už jsme ve vodě asi hodinu,“ odhadoval plavající prezident. „Přesně, pane prezidente,“ pravil vzápětí muž z ochranky po pravé ruce hlavy státu. „Jo, vy máte vodotěsné hodinky,“ opáčil uznale Zeman. „Ne, pane prezidente, já se koukám na hodiny na věži veselského kostela,“ dodal bodyguard.

Video Nejteplejší voda za 10 let, lebedí si prezident - Jiří Čada
Video se připravuje ...

andorea ( 6. července 2015 18:26 )

Já si nestěžuji.

nojasne ( 6. července 2015 16:30 )

Uplaval 400 metrů ? Tak to je fakt dobrej, když trochu potrénuje, mohl by na olympiádu.

gabreta ( 6. července 2015 16:24 )

To je fakt, že Havel byl atlet a navíc feťák!!

eliska963852 ( 6. července 2015 16:23 )

Chudák,sotva se drží na nohou a sekuriťáci ho postrkujou jako vagón nebo co.

ellenic ( 6. července 2015 16:05 )

To si nemůže pořídit jednobarevné šortky do vody, v těch květovaných vypadá hrozně . Prezident by měl dbát i na oblékání, v tomhle jedině na zahradě za plotem a ne na veřejnosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa