Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sprosťárny a tvrdý sex! Jaký byl Kramného vztah s milenkou Šárkou?

Autor: ljš, shp, vet, et - 
3. července 2015
17:11

Nevěra a nespokojenost se sexuálním životem, to jsou zřejmě podle obžaloby motivy, kvůli kterým se mohl Petr Kramný rozhodnout svou manželku zavraždit. V procesu to zatím naznačilo hned několik svědků, výpověď poslední svědkyně ho však srazila na kolena. Kramného milenka Šárka popsala, co všechno po ní v posteli požadoval.

„Ptal se mě, co mám v sexu ráda. Koukali jsme na film Prci, prci, prcičky. Ptal se na konkrétní praktiky, jestli bych spolkla (semeno, pozn. red.). Tahal mě za vlasy, ‚mr*ej mě, ty ku*vo!‘ říkal,“ zaznělo v šokující výpovědi, kterou Šárka L. podala v předběžném řízení. „Chtěl, ať mu říkám čů*áku. Čichal ke mně. Chtěl se mi udělat do pusy, dovolila jsem mu to. Žádná jiná mu to nedovolila. A pak byl ujetý na paty,“ pokračovala, když ji vyslýchali policisté.

Kramný, který byl se Šárčinou výpovědí předem seznámený ze spisu, vztah i jeho intimní stránku u soudu potvrdil hned v úvodu. „Měli jsme stejné zájmy, rozuměli jsme si. Přišel jsem s ní na jiné myšlenky. Postupem času mezi námi došlo i na nějaké intimnosti a pak asi ještě třikrát potom,“ přiznal, tak jako Šárka se ovšem pochopitelně nerozpovídal.

Zato svým kamarádům podrobnosti sděloval. Z toho, jak jim svůj vztah se Šárkou popisoval, se zdá, že byla přesně tím, co hledal. „Měl z ní radost, byl nadšený. Byla pěkná a inteligentní,“ vysvětlila svědkyně Kateřina G. Svému spolupracovníkovi Vlastimilovi M. pak sám intimnosti, které mezi nimi probíhaly, popisoval. „Prý se spolu sešli v Praze na nějakém hotelu,“ řekl. Kramný mu řekl, že si prostě užil. „Popisoval, jak je skvělá,“ líčil svědek.

Z výpovědí několika dalších svědků vyplývá, že Petr možná nebyl se sexuálním životem, který s Monikou vedli, tak spokojený, jak uváděl ve své pondělní výpovědi. „Petr se vyjádřil v tom smyslu, že s Monikou to nebylo ideální. Nechtěla to tak často jako on,“ prozradila již zmíněná svědkyně Kateřina. Kramného sousedka Světlana zase dodala, že Monika neměla ráda orální sex. Několikrát také zaznělo, že Petr K. musel své manželce za sex platit. (více také v článku ZDE>>)

Podle Kramného sestry Lenky Šárka své „zážitky“ s Kramným volala jeho matce. „Když jí popsala, jak se k ní Petr choval, jenom ho dokola omlouvala,“ řekla v úterý Lenka.

Podle psychologa Jiřího Jelena je střídání partnerek (Šárka byla Kramného druhou přítelkyní po návratu z Egypta) po smrti manželky zvláštní. „Svědčí to o jeho sexuální nezdrženlivosti, o potřebě smazat nějaké vnitřní pocity viny, uvolnit se, vypustit ze sebe nějaké vnitřní napětí. Svědčí to o tom, že vztah k legální partnerce nebyl příliš emocionálně silný. Pokud je člověk emocionálně vázaný k partnerovi, který odejde, většinou dlouho nevyhledává nové sexuální kontakty,“ vysvětlil Blesk.cz. Kramný potom u soudu svůj poslední vztah hájil tím, že se Šárka velmi podobala Monice.

Dění v soudní síni jsme pro vás sledovali ONLINE. Přenos najdete ZDE >>

kamipa ( 6. července 2015 16:32 )

známe celou jejich rodinu z Čelákovic,dcera pr........a,a syn už se učí a ona se tím chlubí,měli by chodit kanálama.

kamipa ( 6. července 2015 16:22 )

pravda

kdoasi ( 4. července 2015 09:31 )

Jestli zacházel s Monikou stejně jako s touhle š*tětkou,tak se nedivím,že hledala jinde.Nicméně morální obraz tohoto "vzorného manžela a táty" se díky výpovědím krásně rýsuje.Všechno souvisí se vším a postupně se skládá obraz jejich manželství.Je to hajzl a vrah.

rada42 ( 4. července 2015 02:26 )

Tak mají proti Kramnému důkazy nebo ne, začíná to zavánět fraškou - s těmito svědky a důkazy můžou odsoudit kohokoli za cokoli ...

peecek ( 4. července 2015 01:02 )

 Ta Letenská je už od pohledu dėbil.

Zobrazit celou diskusi