Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nové foto z dovolených rodiny Petra Kramného: Luxus, luxus, luxus! To prý bylo krédo Moniky...

Autor: Tomáš Koníček - 
3. července 2015
05:00

Milovala luxus! Taková prý byla Monika K. Petr K. podle několika výpovědí svědků naopak hodně rozmýšlel, za co utratí peníze. Nicméně na Monice a Klárce prý nešetřil. Na drahých dovolených byla údajně rodina opakovaně.

„Monika byla na dovolených i vícekrát za rok,“ tvrdí zdroj Blesku, který si přeje zůstat v anonymitě a poslal nové fotografie.

Monika si prý zřídila profil na webu, kde může každý sdílet své zážitky z dovolených. K tomu může přidat i fotografie. Blesk tak má k dispozici záběry z předchozí dovolené v Egyptě z roku

2011 či 2009 nebo třeba i v Tunisku, kde byla rodina údajně rovněž v roce 2009.

Podle zdroje Blesku byla Monika vůči kamarádkám rýpavá. „Podívej, my máme peníze a můžeme jezdit na dovolené,“ měla prý prohlásit.

Že si Monika ráda užívala, ostatně včera prohlásila i sousedka a bývalá kamarádka Světlana C. „Ona byla hodně na luxus,“ řekla soudkyni. „Znám ji od roku 2009. Byla pořád luxus, luxus, luxus,“ přidal se i manžel Světlany Natan. A takové postřehy měli i další svědci. „Měla pocit, že si vzala milionáře, který jí bude všechno platit,“ tvrdil kolega Petra K., rovněž Petr K.

ONLINE PŘENOS Z PÁTÉHO DNE SOUDU S PETREM K. SLEDUJTE ZDE>>>>

verka1 ( 4. července 2015 21:03 )

http://www.popelky.cz/prave-ted/k-ranni-kave-monika-byla-zlobivy-zacek.html Monika chodila pěkně oblečená a všechny okolo ženský jí záviděly

catherin4 ( 4. července 2015 19:32 )

Inak co mna zaraza na vsetkych tych ich dovolenkovych fotkach, Monika ma vzdy usmev na tvari a radost v ociach zatialco Petr sa tvari dost otravene a mrzuto. Vsade.

catherin4 ( 4. července 2015 19:22 )

Tak tie fotky teda nijak luxusne neposobia, do Egypta jazdi kdekto, kto nema na drahu dovolenku, tam je to lacne. Monika je pekne oblecena a upravena, ale jej handry mi tiez nepridu nejake drahe, obycajne, ake kupite v ktoromkolvek lacnom obchode. A keby si Monika chcela vziat milionara, tak by si nevzala nejakeho obycajneho udrzbara z fabriky. Mne to pride, ze na nu chcu len kydat spinu, aby z nej spravili niekoho, kym nebola.

y1xcvbnm ( 4. července 2015 12:41 )

mněli ??? Gramatika je potvora

y1xcvbnm ( 4. července 2015 12:35 )

Ty fotky už byly uveřejněné mockrát, co je na nich nového???? A kde je ten LUXUS?? Nebo myslíte ta nevkusná trička Kramného????

Zobrazit celou diskusi