Nafukovací bazén za pouhou hodinu, nebo rodinný bazén jen za jeden den!

Podle bazénového odborníka Patrika Zmeškala z Mountfieldu jsou v posledních letech u nás nejprodávanější dva typy bazénů – jednoduché, sezónní nafukovací bazény Swing, které na zahradě postavíte za pár minut, a pak nejpopulárnější rodinné bazény Azuro, jejichž stavba trvá pouhopouhý den. 

Bazény Azuro můžete díky jejich unikátní konstrukci ponechat volně na povrchu, nebo zcela zapustit do země. Jejich další výhodou je, že je postavíte za pouhý jeden den a druhý den si již můžete užívat vodních radovánek. Nyní jsou tyto bazénu u společnosti Mountfield za akční cenu od 5 990 Kč.
Autor: Mountfield

Velikost bazénu? Není problém, každý si vybere tu svou

Jak u bazénů Swing, tak i u bazénů Azuro si každý vybere svou velikost bazénu nejen s ohledem na svůj vkus, ale i s ohledem na velikost zahrady. „V Mountfieldu nabízíme bazény Swing od objemu 3 600 litrů (ideální bazén pro děti Swing 4Kids o hloubce 0,76 m) až po objem 24 400 litrů (model Swing Frame s hloubkou 1,22 metrů) A rodinné bazény Azuro jsou k dostání s objemem vody od 11 tisíc do 45 tisíc litrů. A zvolit si u nich můžete i rozměry a tvar. Pro zákazníky máme jak kruhové bazény Azuro s průměrem až 6,4 m, tak oválné s délkou až 9,1 metru a šířkou až 4,6 metru,“ doplňuje Zmeškal s tím, že většina z nich má hloubku 1,2 metru. A tyto bazény Azuro vám dovezeme až na zahradu, tam ho sestavíme, zapojíme veškerou technologii a uvedeme do provozu. To vše během jediného dne. Nového majitele také seznámíme se správnou údržbou bazénu a s péčí o bazénovou vodu.

Pokud hledáte větší sezónní bazén, který snadno a rychle sestavíte, je pro vás ideální volbou model Swing Frame s unikátní konstrukcí kovového rámu, který zajišťuje vysokou stabilitu bazénu.
Autor: Mountfield

Pro komfortní koupání

Jak bazény Swing, tak především bazény Azuro lze samozřejmě vybavit různým bazénovým příslušenstvím. U Swingů jsou to bazénové schůdky a kartušová nebo písková filtrace a ve spojení s touto filtrací i solární ohřev vody. U rodinných Azuro bazénů to je písková filtrace, skimmer, pohodlné bazénové schůdky a zejména solární systém nebo tepelné čerpadlo na ohřev vody.  A pro ještě větší radost a pohodu si i tyto bazény můžete doplnit závěsným plaveckým protiproudem a zakrýt je mobilním zastřešením.

K bazénům Azuro velmi jednoduše připojíte bazénový protiproud a vaše plavání v bazénu získá nový rozměr. Na obrázku bazénový protiproud Aqua Jet 50.
Autor: Mountfield

Péče o vodu v létě je snadná, když máte ty správné pomocníky

Pro dokonalý relax a užití si každé kapky vody v bazénu v tropických dnech je důležité mít po ruce i ty správné pomocníky, bez kterých se neobejdete. A to bez ohledu na to, máte-li na zahradě jen menší nafukovací bazén, nebo větší rodinný bazén. Proto nezapomeňte při údržbě vašeho zahradního moře na osvědčenou značkovou bazénovou chemii a bazénové pomocníky pro údržbu vody, jako jsou např. bazénové vysavače nebo bazénové příslušenství.

Při údržbě bazénu v létě vám bude dobrým pomocníkem jak kvalitní bazénová chemie, díky které budete mít vodu křišťálově čistou, tak i řada bazénového příslušenství.
Autor: Mountfield

Bazénový vysavač za vás vyčistí dno i stěny bazénu a vy se zatím můžete věnovat např. přípravě občerstvení pro další plavecké závody dětí. Na obrázku model Zander (akční cena 2 160 Kč), který je nejprodávanějším poloautomatickým vysavačem u nás.
Autor: Mountfield