Rvačky se zúčastnil tehdejší snoubenec Agáty Mirek Dopita a Agáta Prachařová se do ní zapojila. Od té doby pro oba platí zákaz účasti na dalších ročnících festivalu. Jenže Agáta se drží hesla, že pravidla a zákazy jsou od toho, aby se porušovaly. A do lázeňského města během konání filmového svátku hodlá jet.

Do Varů jedu jako doprovod svého manžela, který tam představí trailer k filmu Padesátka a má tam vystoupení. Pak se jen zastavím ve stanu umíchat nějaký drink,“ prozradila Blesk.cz své plány Agáta. 

Stopka do Varů na festivalu z roku 2012 nebyla první, kterou rebelka dostala. Poprvé to bylo v roce 2007, když se namol opilá poprala ve VIP baru u hotelu Thermal. „To, co se doopravdy stalo, znám jen z vyprávění, ale muselo to být hodně drsné,“ řekla Agáta tehdy Blesku o incidentu. Sama si toho totiž vzhledem ke značné opilosti příliš nepamatuje.

O pět let později se naopak poprala na ulici. V notné opilosti (podle informací VIP zpráv nadýchala 3 promile) upadla a válela se na chodníku. Kolemjdoucí amatérský fotograf si ji začal fotit, což rozzuřilo jejího přítele Mirka Dopitu a turistu zbil. A zasahovat musela i policie.

Následující rok, tedy v létě 2013, se snažila celou situaci zlehčit tím, že v době festivalu odletěla na dovolenou. Jenže hořkost na jazyku jí zůstala, a tak na sociální síti alespoň zesměšňovala Bartošku a celý festival.

Video
Video se připravuje ...

Už zítra začíná festival ve Varech: Takhle to tam vřelo loni! Daniela Pilařová