Kde je konec dokonale upravenému Christianu Greyovi? V posledních dnech totiž herec Jamie Dornan dost změnil image. Nechal si narůst knír. A ne že by mu úplně slušel. Snad ho do svého příjezdu do Karlových Varů ještě stihne shodit.

Jamie Dornan a jeho změny image
Autor: Profimedia, Facebook

Herec je na svůj knírek evidentně pyšný, protože na sociálních sítích se fotí zblízka i s ním, a i když jsou pod fotografiemi ne moc nadšené komentáře, nic si z nich nedělá a ignoruje je. Negativní reakce neřeší a knírek si pěstuje dál. Jediné, co pod svou fotku herec uvedl, byl komentář „Moje hlava“.

Jamie Dornan si pěstuje knírek.
Autor: Instagram

A přitom uhlazený a vždy dokonalý Gray učaroval tolika ženám na světě. A bezesporu to bylo tím, že s image dokonalého slušňáka se z něho dokázalo stát divoké zvíře, které si libuje v sadomasochistických hrátkách. Prostě andílek s ďáblem v těle. 

Jamie Dornan a jeho změny image
Autor: Profimedia, Facebook

Každopádně se sexy strništěm mu to také sluší. Rozhodně víc než s knírem. Upravený porost mu dodává na mužnosti a výrazu sexy zlobivého chlapce. Takhle se také objevil v seriálu The Fall, kde si zahrál po boku legendární agentky Scullyové z Akt X.

Jamie Dornan a jeho změny image
Autor: Profimedia, Facebook

Jamie Dornan je také tatínkem a manželem. V roce 2013 si vzal Amelii Warner a narodila se jim dcerka Dulcie Dornan. Přes svou vytíženost se ale herec své rodině snaží co nejvíc věnovat. Dcerce je určitě jedno, jestli je tatínek za sexy štramáka, anebo kníratého helmuta.

Jamie Dornan a jeho změny image
Autor: Profimedia, Facebook

Uvidíme tedy, jestli slavný herec bude vůbec k poznání. Natěšené fanynky se mají ale určitě na co těšit, a kdyby si svůj knírek nechal, i tak jej určitě ocení.

Fotogalerie
13 fotografií