Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Letní pohodlné sandálky: Které letos frčí? Ortopedické a metalické!

25. června 2015 | 06:00

Užijte si v létě pohodlí a pořiďte si ploché stylové sandály, ve kterých hravě zvládnete běhat po městě, vyřídit pracovní schůzku, vyrazit do baru nebo se procházet na pláži. Jedny vám rozhodně stačit nebudou!

Milujeme pohodlí

Sandálky jsou naprosto ideální boty do horkých letních dnů. Skvěle větrají, nepotí se v nich noha, jsou pohodlné, a navíc se hodí snad ke všem letním outfitům. Zapomeňte občas na lodičky i sandálky na klínu a dopřejte svým nožkám komfort.

Pokud vám při vysokých teplotách otékají nohy, myslete na to i při pořizování stylových sandálků. Ideálně byste pod pásky měla bez problému strčit ukazováček, jen v takové botě vám bude perfektně sedět normální i lehce oteklá noha.

Humanic, 1399 Kč.
Autor: archiv firem

Které letos frčí?

Letošní typy sandálků jsou hodně pestré, a tak si vybere opravdu každý. Největší boom pravděpodobně slaví takzvané ortopedické sandály, které si bez problému můžete obout jak k otrhaným džínám, tak k áčkové sukni nebo maxišatům. Kdo si potrpí na jednoduchost, zamiluje si jednoduché sandálky s širokými pásky, někdo jiný zase rád sáhne po těch, které jsou zdobené velkými třpytivými kameny. Ty jsou letos dalším obrovským hitem, a to nejen na obuvi, ale i na kabelkách, topech nebo náhrdelnících.

Pro ty, které si potrpí na elegantnější obutí, jsou tu sandálky s tenkými pásky v metalických odstínech. Zkrátka – co se letos třpytí, to je moderní! Jedinou výjimkou jsou gumové sandálky, které jsou také obrovským hitem. Čím jsou barevnější a nápadnější, tím lepší.

Vaše letní sandálky zkrátka musí být pořádně vidět, takže zapomeňte na obyčejné černé a odvažte se!

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!