Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jedna z obětí nehody v Radotíně je stále v umělém spánku: Viníci nebyli obviněni!

Autor: dce - 
22. června 2015
20:38

Byl pátek ráno, když se v ulicích Radotína ozvala ohlušující rána. Srazila se zde dvě vozidla, všichni jako zázrakem přežili, ale pro dva mladíky, kteří si jeli pro výuční listy, událost i tak znamená, že následující dlouhé měsíce budou upoutáni na nemocniční lůžko. Jeden z nich je v umělém spánku. A dva viníci nehody, kteří byli opilí, stále běhají po svobodě bez obvinění!

David s Jardou si jeli pro výuční listy, těšili se na prázdniny. Teď ale leží v nemocnici, Jarda navíc v umělém spánku. David skončil s vážným poraněním dolních končetin a půl roku nesmí chodit. Jak to bude s Jardou, je zatím ve hvězdách.

Michal a Karel se opilí proháněli ve svém BMW ulicemi Radotína. Právě oni nehodu zavinili. Jenže zatím vyvázli bez obvinění. Přesto i kamarádi viníků sami uznávají, že to byla jen otázka času, kdy se něco podobného stane.  „Myslím, že jsme mu to říkali všichni, že by se měl vzpamatovat,“ řekl jeden z Michalových kamarádů TV Nova.

Oba muži odmítají, že by auto řídili, místní ale podezřívají právě Michala. Policie ovšem dechovou zkouškou po nehodě zjistila, že opilí byli oba – a to hodně. Naměřili jim přes dvě promile!

nojasne ( 23. června 2015 02:12 )

Ježíš to je zase dílo. Jeden z obětí ? Češtin můj kobyl pán redachtor. A jinak jací viníci ? Pokud se zrovna hoši neobjímali na sedadle řidiče, tak řídil jenom jeden a obviněn bude jenom jeden viník. A policie nejdříve musí zjistit, který to byl, než ho začne stíhat.

covampotom ( 22. června 2015 22:05 )

Fakt Česká Banánová Republika... Proč ti dva ožralí ***i nesedí ve vazbě alespoň do doby, než si vzpomenou, kdo vlastně řídil ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání