Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

12 celebrit, které přály tátům ke Dni otců! Archivní fotky i momentky ze soukromí

/
  • Celebrity slavily Den otců.
    22. června 2015 ● 12:34

    Nejenom maminky mají jednou do roka svůj den. Den otců se slaví vždy třetí neděli v červnu. Na své tatínky si tak vzpomněly i slavné osobnosti, které jim přes sociální sítě poslaly láskyplná přání a poděkování za podporu a krásné dětství.

  • 1.

    Bruce Willis

    Smrtonosná past, Šakal, Expendables. V těchto filmech hrál Bruce Willis (60). Idol žen, herec, ze kterého přímo srší testosteron. Když ale dojde na děti, dokáže se úplně změnit. Na Den otců vzal svou dcerku Evelyn na zahrádku a růžovou lopatičkou spolu zasadili pár kytiček do záhonku. „Šťastný Den otců tomuto neuvěřitelnému tátovi. Jsme tak vděčné, že můžeme milovat zrovna tebe. Co bychom bez tebe dělaly, táto pěti holek,“ napsala k fotografii Willisova manželka Emma. Willis má z předchozího manželství s herečkou Demi Moore tři dcery. S druhou manželkou Emmou má ještě dcery dvě. 

    Bruce Willis
    Autor: Instagram, Facebook

  • 2.

    Chris Brown

    Kde jsou doby, kdy se v médiích probírala kauza, kdy zpěvák Chris Brown (26) zmlátil zpěvačku Rihannu? Od té doby se sice se zpěvačkou k sobě několikrát vrátili a několikrát rozešli, ale nakonec zpěvák zakotvil v náruči úplně jiné ženy. Ta mu porodila dceru Royalty. Té splnil přání, které jí může závidět každá holčička. Umožnil jí svést se na jednorožci! Ale na opravdovém, poníkovi jen připevnil na čelo umělý roh.

    Chris Brown
    Autor: Instagram, Facebook

  • 3.

    Justin Timberlake

    Zpěvák Justin Timberlake (34) se stal v dubnu otcem. Jeho prvorozeného syna mu porodila herečka Jessica Biel. Synkovi oblékli dupačky s nápisem I love Dad (Miluju tatínka). Spící miminko si zpěvák položil na ramena a společně zapózovali.

    Justin Timberlake
    Autor: Instagram, Facebook

  • 4.

    Adam Sandler

    Herec Adam Sandler (48) také patřil mezi gratulanty na sociálních sítích. Zveřejnil fotografii, která už je stará několik let. Sám herec na ní vypadá jako hošíček. A zdárně mu na ní sekunduje jeho otec, kterému je Adam velice podobný.  A myslí si to i hercovi fanoušci. „Tvůj otec vypadá jako ty ve filmu Zohan, krycí jméno kadeřník,“ uvedl jeden z nich.

    Adam Sandler
    Autor: Instagram, Facebook

  • 5.

    Robert Downey Jr

    Oblíbený herec Robert Downey Jr. (50) patří k nejobsazovanějším hercům posledních let. Také patří mezi Marvelovy superhrdiny. Jako Ironman má na kontě už několik filmů z jeho dílny. Jeho herecká kariéra ale v předchozích letech nebyla tak stabilní jako teď. Byl totiž závislý na drogách a byl i ve vězení. Svým rodičům tedy připravoval krušné chvilky. Svému otci popřál na Facebooku. „Nezapomeňte dneska všichni obejmout svého tátu, on je pravděpodobně důvod, proč jste tak krásně divní. Šťastný Den otců!“ 

    Robert Downey Jr.
    Autor: Instagram, Facebook

  • 6.

    Paul Walker

    Na tatínka si vzpomněla i jediná dcera Meadow tragicky zesnulého herce Paula Walkera (†40). „Nikdy nezapomeneme, šťastný Den otců,“ napsala. Paul Walker zemřel při autonehodě, kdy porshe, které řídil jeho kamarád Roger Rodas, narazilo do stromu a začalo hořet.

    Paul Walker
    Autor: Instagram, Facebook

  • 7.

    David Beckham

    Ani fotbalista David Beckham (40) na svého tátu nezapomněl. Na sociální sítě umístil starou fotografii s pohárem a svým otcem. „Šťastný Den otců, tati. Děkuji ti za podporu, kterou jsi mi poskytoval po celé ty roky. Všem otcům na světě přeji, aby měli úžasný den a aby si užili svoje děti,“ uvedl fotbalista a manžel Victorie Beckham.

    David Beckham
    Autor: Facebook

  • 8.

    Kendall Jenner

    Kendall Jenner (17) také popřála krásný Den otců. Ten její už ale není úplně tak mužem. Bruce Jenner se nechal přeoperovat na ženu a nechává si říkat Caitlyn. I tak ale dceři řekl, že je pro ni a její setry dál tím stejným otcem jako dříve. „Celý můj život byla tato duše mým otcem a jenom proto, že teď vypadáš jinak, neznamená, že bys mi byl otcem méně. Šťastný Den otců člověku, který mě vychoval a naučil mě vše, co umím. Můj hrdina,“ napsala modelka. 

    Kendall Jenner
    Autor: Instagram, Facebook

  • 9.

    Britney Spears

    Zpěvačka Britney Spears (33) patřila taktéž ke gratulantům. I ona svým rodičům v předchozích letech trochu přidělávala vrásky. Nejenom, že měla problémy se svými partnery, ale také se několikrát pokusila o sebevraždu, holdovala alkoholu a málem přišla o své děti. Teď ale zpěvačka vypadá šťastně a vyrovnaně. Na internet poslala fotku se svým tátou, který jí v těžkých chvílích stál po boku. „Krásný Den otců! Miluju tě, tati!“

    Britney Spears
    Autor: Instagram, Facebook

  • 10.

    NIkol Švantnerová

    Z českých celebrit svátek zaregistrovala miss Nikol Švantnerová, která jako milovnice fotbalu využila příležitosti a poslala na internet fotku z fotbalu. Na ní stojí se svým otcem na fotbalovém hřišti. 

    Nikol Švantnerová
    Autor: Instagram, Facebook

  • 11.

    David Matásek

    Linda Matásková, dcera herce Davida Matáska, také svému otci blahopřála. Vybrala fotku z domácího archivu, kde je ještě malá, s vypadanými zuby a tulí se ke svému tatínkovi. „Takovou lásku, kterou k tobě mám. Tak strašně si tě vážím. Tak hrozně jsem po tobě. Od malíčku na noze po velkou hlavu. A to co je v ní taky. A i když to někdy bylo těžký, vždycky to bylo bez zbytečnejch ale. Bezvýhradně jsi pro mě nejlepší Táta na světe,fakt,“ napsala. 

    David Matásek
    Autor: Instagram, Facebook

  • 12.

    Ornella Koktová

    Ornella Koktová vyrazila s rodinkou na výlet. Josef Kokta a jejich syn Quentin si užívali nedělní odpoledne na pohádkové stezce. Malého Quentina pak Ornella vyfotila u postavičky, která nápadně připomínala samotného Koktu. A popřála všem krásný svátek.

    Syn Ornelly Koktové Quentin
    Autor: Instagram, Facebook

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy