Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dodávka v Liberci vjela na zastávku: Jeden člověk zemřel

Dodávka srazila v Liberci šestasedmdesátiletého chodce, který stál na chodníku u tramvajové zastávky.
Dodávka srazila v Liberci šestasedmdesátiletého chodce, který stál na chodníku u tramvajové zastávky.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
18. června 2015
16:54

Dodávka srazila dnes ráno v Liberci šestasedmdesátiletého chodce, který stál na chodníku u tramvajové zastávky. Utrpěl mnohočetná vážná poranění, na místě zemřel. ČTK to řekla krajská mluvčí záchranné služby Lenka Moravcová.

Muži nepomohla ani okamžitá pomoc. "Byla mu poskytnuta kvalitní laická pomoc. My jsme se ho pak pokoušeli asi 40 minut neúspěšně resuscitovat," dodala Moravcová.

Tragická nehoda se stala po 6:30 v Hanychovské ulici v blízkosti tramvajové zastávky Janův Důl. Podle prvotních informací měl chodce srazit autobus, do muže ale narazil Volkswagen Transporter. "Řidička dostala zřejmě na mokré vozovce smyk a vjela na chodník u tramvajové zastávky," uvedla krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková. Dechová zkouška řidičky dodávky byla negativní.

Policisté nařídili soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny smrti. Současně žádají o pomoc svědky tragické nehody. Veškeré poznatky a informace přijmou policisté na tísňové lince 158.

jasnovidec01 ( 19. června 2015 11:07 )

ten starý pán stál na zastávce a čekal na TRANVAJ!!! nikoli autobus.Ta p izda se přiřítila jak smršť a pána nabrala na kapotu,to se nedalo přežít.Doufám, že dostane aspoň 10 let na tvrdo *** a nikdy si už nesedne za volant.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání