Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Výherce miliard chtěl psychologa. Je to infarktový stav, popsal výhru jiný milionář

„Kolegyně mi chtěla volat sanitku,“ popsal jiný výherce reakci svého okolí. (Ilustrační foto)
 (Autor: Shutterstock)
Autor: bru - 
12. června 2015
12:48

Jaké to asi je, být ze dne na den miliardářem? Takhle se v posledních týdnech zasnila snad celá republika. Muž, který vyhrál 2,466 miliardy, se ale kupodivu asi necítí nejlíp. S povděkem totiž přijal nabízeného psychologa. Historicky nejvyšší výhra v Česku tak možná nestvořila úplného šťastlivce.

Jestli se pocity z výhry násobí počtem milionů, musí být zatím neznámý výherce z Pardubicka na pokraji zhroucení. Unést to, že je z vás najednou milionář, je podle loňského výherce pořádná fuška. A co teprve když nejste milionář, ale miliardář...

„Když jsem vyhrál – hrozný! Skoro infarktová situace,“ popsal své první pocity Roman, který na podzim vyhrál skoro dva miliony. „Tlak, třes...,“ doplňuje v rozhovoru.

V případě rekordní výhry 2,466 miliardy by se Romanovy pocity musely znásobit víc něž 1300x. Asi se tedy není čemu divit, že výherce chtěl od Sazky psychologa.

„S hrůzou, se štěstím jsem zjistil, že řádek číslo tři se mi shoduje kompletně s taženými čísly,“ popsal loňský výherce Roman.

Muže z Pardubického kraje by mohlo kromě indicií, které dala sama Sazka, prozradit víc věcí. O výhře se totiž klidně mohl dozvědět v práci a takový nával emocí asi málokdo ustojí tak, že by na něm nikdo nic nepoznal. Třeba výherci Romanovi chtěla jeho kolegyně volat záchranku.

O výhře se dozvěděla jako první kolegyně z práce, která když mě viděla, nevěděla, co se stalo, tak mi chtěla volat sanitku. Asi jsem opravdu nevypadal úplně nejlépe a nejzdravěji...“ vypráví Roman o prvních momentech.

Potvrzeno! Neštěstí v lásce znamená štěstí ve hře

Loňský výherce vsadil kvůli tomu, že se pohádal s manželkou. Mluví o tom jako o rodinném štěstí i neštěstí. Sázet chce i nadále a obzvlášť prý, když bude mít tichou domácnost.

Kolikrát měsíčně vsází muž, který vyhrál skoro dva miliony? Podívejte se na video.

Video „Měl jsem infarktový stav,“ popsal Roman chvíli, kdy zjistil, že je milionář. - Sazka
Video se připravuje ...

qwerty1805 ( 12. června 2015 23:21 )

pro jentakjen.voght sem skorožebrák s domem a malou lodí a sem gumovej to vůbec nevaddí abych tě poznal qwerty1805@gmail.com

Digitt ( 12. června 2015 18:51 )

To jsou kreténi. Tak ať to rozdaj a jdou zase hlídat ho marketu cikány....

qwertina ( 12. června 2015 18:47 )

vrahrychtar ( 12. června 2015 18:37 )

nestastnim vihercem je jakisi pan Bakala ...

marcika ( 12. června 2015 18:27 )

Mají dávat menší částky peněz více lidem a ne takovéto obří výhry:obyčejní lidé na toto nejsou zvyklí a těžko se s velikými obnosy vyrovnají. Velká většina lidí má kulové, proč výhry nerozdělit pro další lidi.

Zobrazit celou diskusi