Sexy matky se společně setkaly na otevření nového řeckého obchodu s módou, kde se „praly“ o nejmodernější kousky. Známá outsiderka v módě Míša Nosková tentokrát dala na radu stylisty a konečně jí to seklo. Nejspíš k tomu přispěl i nedávný rozchod s fotografem Thomasem, s nímž se ve vztahu trochu dusila.

„Upřímně mi spadl spíš kámen ze srdce. Přemýšlela jsem nad rozchodem hodně dlouho, nebylo to unáhlené rozhodnutí, ale nyní se cítím opravdu dobře. Blíží se léto, těším se, že si ho užiju a nebudu se zpovídat dvacetkrát denně, co zrovna dělám, s kým jsem a proč ještě nejsem doma,“ prozradila Nosková.

Od svých ratolestí si odskočily i vyzáblá maminka Míša Ochotská a Noidova manželka Gábina Dvořáková Bártová. Na nich byste poporodní kila jen těžko hledali. „Vůbec by mi nevadilo trošičku přibrat, ale Andreásek mě pořádně vysává,“ řekla Ochotská. Protože ale obě stále kojí, zdržely se jen na chvilku a už zase běžely domů.

Nezklamala ani Andrea Verešová, která do nového butiku dorazila v bílé košili a na ostro. Při focení tedy měla co dělat, aby svá neposlušná ňadra uhlídala.

Fotogalerie
10 fotografií