Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

"Mužožena" z pohřbu Bartošové chce miliony po lékařích: Přirození mi rozebrali jako mozaiku

Autor: Matěj Smlsal - 
11. června 2015
13:40

Ve čtvrtek dopoledne přišla Diana Polyaková k odvolacímu soudu s vírou, že získá 17 milionů korun. Ty požaduje po čtyřech nemocnicích za to, že ji prý před téměř 10 lety donutily podstoupit operaci a nechat se předělat z muže na ženu. Soud ale jednání odročil na neurčito.

Soudkyně Markéta Vodáková sice měla připravený rozsudek, jelikož ale jeden z advokátů omylem nedostal pozvánku, jednání po minutě skončilo.

A zatímco ostatní právníci z jednací síně rychle odešli s tím, že není co komentovat, Diana jakmile uviděla kameru, ihned ochotně poskytla rozhovor.

Nemocnice žaluje za to, že jí údajně chybně lékaři určili diagnózu. Řekli jí, že je transsexuál. Jenže Gabriel, ze kterého se po operaci stala Diana, zjistil, že v ženském těle není vůbec šťastný. „Já se v mužském těle netrápil,“ tvrdí dnes. Přitom ještě jako Gabriel šel k sexuologovi Petru Weissovi proto, že se zamiloval do muže a neví, co s tím má dělat. Lékař jednoznačně diagnostikoval transsexualitu.

Dianě se ale po operaci zničil život. „Přišel jsem o práci tramvajáka, kterou jsem dělal 17 let. A zaměstnání nemůžu najít ani teď. Na Bulovce mi napsali invaliditu číslo 3. Mívám depresivní záchvaty, občas myslím i na sebevraždu,“ svěřila se Diana Blesku.

Video Diana Polyaková u soudu - Matěj Smlsal, Petr Soukup
Video se připravuje ...

Přirození mi rozebrali jako mozaiku

Po operaci navíc přestala úplně sexuálně žít. „Nemám orgasmus, jen sem tam suchý ve spánku. Při operaci mi nepřidali nic ženského. Přirození mi rozebrali jako mozaiku, odebrali plodidla, všechno. Mám tam prázdno. I ta kapsa je prostornější. Opravdu není možné nějaké intimní spojení,“ stěžuje si. 

Neskutečně jí vadí i to, když někde jen slyší sexuální vzdychání. Poté mívá záchvaty.

Diana prý vůbec z ničeho nemá radost. „Ráno vstanu a vezmu si antidepresiva. Dávají mi prášky, které předepisují pedofilům, aby neměli chuť na sex. Přes den se těším na kafe. Jdu k rodičům, tam jim s něčím pomáhám. Je to beznadějné, trvalé, opravdu se nemůžu z něčeho radovat. Lidé mě pomlouvají, dcera se ke mně nehlásí,“ uzavírá smutně.

Ještě jako muž vystupovala Diana i jako travesti umělkyně. Ani to už ji ale nebaví. Jakmile se hýbe, bolí ji přirození.

Diana, když ještě byla Gabriel. Diana, když ještě byla Gabriel. | Petr Soukup

Upozornila na sebe na pohřbu Bartošové

Na svůj případ upozornila Diana před rokem na pohřbu Ivety Bartošové, kde se dostala doprostřed hádky fanoušků. Dávala najevo své deprese.

K dalšímu soudnímu jednání už Diana muset nebude. Soudkyně totiž oznámila, že se rozhodne v neveřejném zasedání a výsledek obdrží všichni v písemné formě.

Video Když pohřbívali Ivetu, venku se hádaly tábory fanoušků! - Ladislav Bína, Blesk.cz
Video se připravuje ...

zelena.karkulka ( 11. června 2015 22:06 )

 vypadá příšerně

karmavana ( 11. června 2015 18:25 )

Ty chlape, ty máš ale ránu!

janina7777 ( 11. června 2015 16:54 )

 To je bubansky sví ne kriminální synacek

buban ( 11. června 2015 16:19 )

Další cigna, která roupama už neví, co by. Operativní změně pohlaví předchází několikaletý proces, kdy se zkoumá celkový stav osoby. Tento týpek by měl držet hubu a krok že dostal přiznaný ID 3. stupně-tedy plný. Za co, soudruzi, za co?

petrkramnypresident ( 11. června 2015 15:50 )

Sakra to je zrůda

Zobrazit celou diskusi