Stuart Lynn Dunn si jednou zašel do kina na film Černá labuť, kde atraktivní herečka Mila Kunis ztvárnila baletku. Ta ho uchvátila natolik, že se kráskou z filmu stal naprosto posedlý.

Dunn začal herečku pronásledovat. Poflakoval se okolo jejího domu, v lednu roku 2012 se do něj dokonce vloupal. Kunis na něj podala trestní oznámení a posedlý fanoušek dostal příkaz držet se od ní dál.

Zákaz ho však nezadržel na dlouho a v květnu téhož roku se třikrát objevil v blízkosti tělocvičny, kam Kunis chodí pracovat na své figuře. Byl opět zatčen a tentokrát dostal zákaz přibližovat se k ní po dobu deseti let a skončil na psychiatrii.

V sobotu večer však hereččin pronásledovatel utekl z psychiatrické léčebny v Pomoně, kam byl roku 2013 poslán, a kráska z filmového plátna má zas důvod dívat se večer přes rameno.

Stalker, který pronásledoval Milu Kunis, utekl z psychiatrické léčebny.
Autor: Reuters/profimedia.cz

Šerif z Los Angeles County Martin Rodriguez pro News Early Monday řekl, že Kunis byla na útěk Dunna upozorněna a po uprchlíkovi policie nepřetržitě pátrá. Také vypověděl, že pro ni Dunnův útěk neznamená hrozbu.

Každopádně populární herečka i její manžel Ashton Kutcher budou mít nadcházející dny těžké spaní.

 

Fotogalerie
8 fotografií