Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena se zřítila do studny, když šla pro vodu: Nadýchala 2,5 promile

Autor: ljš - 
1. června 2015
13:15

Zamotala se jí hlava a zřítila se do hlubin! Opilou devětačtyřicetiletou ženu z Olšan na Vyškovsku museli ze studny vyprostit hasiči. Naštěstí neutrpěla vážná zranění. V horším stavu byl však její přítel, který začal z prožitého vypětí kolabovat.

Na pomoc ženě vyjely v neděli po dvacáté hodině hned čtyři jednotky hasičů. „Pomocí lezeckého vybavení se jeden hasič spustil do studny a zajistil ji. Ženu během pár minut vytáhli ze studny a předali ji k ošetření záchranné službě,“ uvedl policejní mluvčí Jan Dvořák.

Žena do studny spadla údajně náhodou, když šla pro vodu. Nadzvedla víko, zamotala se jí hlava a zřítila se dolů. Značný vliv na tom ale měl zřejmě alkohol. Po vyproštění totiž nadýchala 2,45 promile alkoholu.

Stáli při ní ale zřejmě všichni svatí. Utrpěla totiž jen lehká zranění a byla mírně podchlazená. Na místě s ní byl ale ještě stejně starý muž, který na místo přivolal hasiče. Nakonec se ale záchranáři museli věnovat i jemu. „Muž se léčí se srdcem a po příjezdu jednotek začal kvůli vypětí kolabovat. Záchranáři se o něj nicméně postarali na místě a je v pořádku,“ řekla Deníku mluvčí vyškovské policie Alena Musilová.


Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/nehody/hasici-v-olsanech-zachranovali-zenu-ze-studny-20150530.html

allby ( 1. června 2015 14:48 )

my v Česku pijeme vodu... z vodovodu

kov3 ( 1. června 2015 14:42 )

V Česku sa nechlastá, že ?

Zobrazit celou diskusi