Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Borovan si vraždu pečlivě připravil: Půjčené auto, paruka, vousy i balík peněz

Autor: dce - 
27. května 2015
19:51

Otřesná vražda se odehrála v Záběhlicích v první polovině května. Lukáš Borovan zde brzy ráno chladnokrevně zavraždil Michala P. Podle informací FTV Prima do něj vystřílel téměř celý zásobník. Policisté mají totiž z celé vraždy kamerový záznam! A to není celé – Borovan si pečlivě připravil útěk z místa činu. Proč se ale potom zabil?

Bylo 15. května před osmou ráno. V Záběhlicích se z garáží ozývá střelba. Jedna z obyvatelek zde pak krátce nato nachází tělo zastřeleného Michala P. Vrah do něj vystřílel téměř celý zásobník pistole, poslední ránu mu zasadil z bezprostřední blízkosti přímo do obličeje.

Policie rozjíždí pátrání – hledá Lukáše Borovana, který Michala dlouhou dobu terorizoval. Oba muži se znali už od mala, Borovan ale Michala z neznámých důvodů začal sledovat a psychicky týrat. Michal se kvůli tomu dokonce odstěhoval ze svého bydliště.

Policie nachází v lesíku nedaleko panelového domu, kde k vraždě došlo, tělo muže, který se nápadně podobá Borovanovi. Ukončuje pátrání po vrahovi, ačkoliv stále nepotvrdila veřejnosti identitu mrtvoly. Muž v lesíku spáchal sebevraždu – pistolí se střelil do hlavy. Kulka se zastavila až v kmeni blízkého stromu.

Podle informací FTV Prima měl ale Borovan připravený velmi dobrý plán útěku. Den před vraždou si půjčil auto, které zaparkoval v garáži na místě vraždy, tam ale zůstalo. V batohu, který byl nalezen u těla, byly objeveny nalepovací vousy a paruka! U sebe měl mít také větší finanční hotovost.

Proč ale Borovan nakonec z garáží jen odešel a pak se v nedalekém lesíku zastřelil?

camps ( 27. května 2015 23:32 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace :. http://salveto.blogspot.cz/

nyctereutes ( 27. května 2015 22:27 )

Máš v tom chaos, tohle jsou ještě Husákovy děti...

moiaza ( 27. května 2015 20:15 )

 Nic nového pod sluncem. To si jen Havlovy děti hrají na pistolníky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání