Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agátu zavraždila na její přání kamarádka: Ubodala ji a tělo schovala pod listí

Autor: dce - 
27. května 2015
13:59

Agátu (†17) našli mrtvou koncem letošního února. Měla brutálně rozbodané břicho, a tak se teorie o sebevražda zdála velmi nadnesená. Ukázalo se, že mladou Polku zabila na její vlastní přání kamarádka!

Na konci února našel tělo mrtvé středoškolačky turista v lesíku nedaleko od školy v severopolském městě Wejherovo, kterou Agáta navštěvovala. Policie po ní předtím už nějakou dobu pátrala. Dívka zemřela na bodná zranění v oblasti břicha a hrudníku.

Policie dlouhou dobu pracovala s teorií sebevraždy - Agáta totiž trpěla značnými zdravotními problémy, které jí znemožnily vykonávat její oblíbený sport.

Navíc podle vyšetřovatelů hledala na internetu informace o tom, jak nejjednodušeji spáchat sebevraždu či jak vypadá bodnutí do břicha. Jenže celá věc byla až příliš podezřelá. Vražedná zbraň nebyla nalezena. Agáta se objevila v Gdaňsku na kamerových záběrech - přijela na kole, to ale u těla nebylo. Navíc byla mrtvola přikryta listím, jako by ji někdo skrýval.

Policisté začali pracovat s teorií, že dívce se sebevraždou někdo pomohl. Vyšetřovali její dvě kamarádky Wiktorii (18) a Aleksandru (18), ale dívky se po smrti Agáty zhroutily a skončily v nemocnici.

Nyní už ale obě sedí ve vězení. Wiktorie byla obviněna z vraždy se souhlasem oběti, za což jí hrozí doživotí! Wiktoria ale tvrdí, že je nevinná. Aleksandra po zatčení policistům vše popsala - Agátu bodla Wiktorie, obě dívky pak ukryly kolo a tělo posypaly listím. Druhá dívka byla obviněna ze zamlčování důkazů a nápomoci v trestném činu. Hrozí jí tři až pět let.

ruudazvostravy ( 27. května 2015 14:19 )

 Nojó no,že zapíchly ňákou Pólačku,vo ho*uno de.Ale tady zas napých ňákej mr*dák na čů*ráka 12-letou Ro(so)mačku a skončylo to pjekným bubnem.A tejť je votáska,gdo bude čýhat u díri a překousne f pravej moment pupeční šňůru a následně sežere placentu.

Zobrazit celou diskusi