Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Provaz kolem krku, nahého synka matka vodila jako psa!

27. května 2015
09:28

Prý to měl být jen žert! Z vyděšeného výrazu malého chlapce to tak rozhodně nevypadá. Jeho matka mu přivázala ke krku hrubý provaz a nutila ho lézt po čtyřech jako psa! Do misky mu dokonce po vzoru granulí nasypala jídlo.

U fotografií byl doplněn popis: „Tohle je můj nový pejsek, ha ha ha. Moje dítě je divné, ale je to neskutečná hračka.“

Šílená matka zveřejnila tři fotky. Později si zrušila profil Šílená matka zveřejnila tři fotky. Později si zrušila profil | Facebook.com

Na šílené fotografie náhodou narazila aktivistka bojující za práva a ochranu dětí Lurleen Hilliard z Dublinu. „V pondělí jsem surfovala po Facebooku. Když jsem ty fotky uviděla, začala se mi vařit krev v žilách a byla jsem neskutečně rozčílená,“ popsala Lurleen z iniciativy Nolonger Victim, která se snaží pomáhat obětem násilí.

Lurleen okamžitě zkontaktovala své kolegy v USA, kteří mají kontakty na filipínské úřady. Ty matku vyhledaly a dítě jí okamžitě odebraly. Matku, která opakovaně tvrdí, že šlo o legraci, začali vyšetřovat psychologové.

Věc je o to více šokující, že se nejedná o žádnou sociálně slabou nebo vyloučenou rodinu. Otec chlapce je prý státní úředník! „Udělám všechno proto, aby byla obviněna, aby byla potrestána. Je možné, že se její manžel bude snažit, aby se trestu vyhnula,“ slibuje irská aktivistka. „Toto je něco, co nesmíme tolerovat,“ dodala.

andorea ( 27. května 2015 11:08 )

 Matka je slepice, o tom žádná. Ale různé "aktivistky" mne děsí mnohem víc.

odetka.odetka ( 27. května 2015 10:59 )

hlavne to nefotte a nedavejte na facebook

zlataa ( 27. května 2015 10:28 )

Ano i můj vnuk si rád hraje na peska a chce dělat všechno jako moji psi, pro jistotu to radši nebudu nikomu říkat....

evita5555 ( 27. května 2015 09:50 )

Mám šťastie, že nie som na fb a nie som taká trafená, aby som tam "vešala" všetky fotky čo nafotím. Lebo aj moja vnučka sa chcela hrať na môjho psa, musela som ju uviazať na vodítko a jedla cucky - lentilky z tanierika zo zeme. Zdalo sa mi to normálne, bolo to raz za čas a vnučke sa to veľmi páčilo.

Zobrazit celou diskusi