Podnikatelce a manželce šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha rakovina prsu změnila život. Naštěstí se ale se zákeřnou nemocí Zdeňka zdárně poprala a dnes už je několik týdnů po poslední chemoterapii. A cítí se dobře. „Začala jsem zase pracovat. Mám plno energie a síly. Zase běhám. Dnes jsem uběhla šest kilometrů a úplně v klidu. A rostou mi už vlasy!“ uvedla na natáčení.

Video
Video se připravuje ...

Zdeňka Pohlreich: Promluvila o lásce s 16letým klukem! Byl to syn mé kamarádky! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Pohlreichová kvůli nemoci zcela změnila svůj život. Více si ho užívá a dělá věci, které by ji dříve ani nenapadly. „Všechno do sebe zapadá, najednou vše vychází z vás, zevnitř. Člověk začne být šťastný, že to funguje a že všechno běží. A když jde štěstí zevnitř, je pak krásný každý člověk. Já jsem teď skutečně šťastná,“ řekla Zdeňka. Štěstí se odráží i na jejím vzhledu a všímá si toho i okolí, od kterého slyší jen chválu. Zkušenosti, které získala během onemocnění a léčby, se rozhodla sepsat a vydat v knižní podobě.

 

Fotogalerie
4 fotografie