Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Naháče uvěznil zdvihací most v 30metrové výšce: Zachránili ho hasiči, pak ho sebrala policie!

Autor: shp - 
25. května 2015
10:03

„Nudista v ohrožení,“ znělo hlášení, kterému zpočátku hasiči nechtěli věřit. Ukázalo se však naprosto pravdivé. Zmatený a nahý muž zůstal uvězněn na zdvihacím mostě v americkém městě Fort Lauderdale na Floridě. Z vysoko umístěné pasti se sám neměl šanci dostat, proto mu na pomoc vyšplhal odvážný hasič.

Když se most začal zvedat, neměl naháč již kam utéct. Výstražná světla blikala, most se zdvihal a on byl v pasti. Nakonec zůstal bezmocně uvězněný ve výšce třiceti metrů.

Kdyby se zřítil dolů, s největší pravděpodobností by pád nepřežil. K místu netradičního výjevu proto přijeli hasiči a policisté. Odvážný požárník pak začal šplhat nahoru za ním.

„První jednotky, které přijely na místo, si všimly nahého dospělého muže, který zůstal na vrcholu zdvihacího mostu,“ popsal celou situaci hasič Timothy Heiser.

Když hasič vyšplhal nahoru na most, nejdřív muže uklidnil a dal mu ručník, který si naháč obmotal kolem pasu. Poté s ním sešplhal dolů. Muže se podařilo dostat do bezpečí nezraněného. Na zemi si ho pak převzala policie.

ivoadler ( 25. května 2015 10:30 )

A proč byl nahej? V Americe mi to přijde krajně nečekaný.

Zobrazit celou diskusi