Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivý útok na Hradecku: Pes pokousal a vážně zranil dvouletého chlapce!

Ilustrační foto - Pes v obci na Novobydžovsku v okrese Hradec Králové v neděli ráno pokousal a vážně zranil na hlavě dvouletého chlapce.
Ilustrační foto - Pes v obci na Novobydžovsku v okrese Hradec Králové v neděli ráno pokousal a vážně zranil na hlavě dvouletého chlapce.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
24. května 2015
16:54

Pes v obci na Novobydžovsku v okrese Hradec Králové v neděli ráno pokousal a vážně zranil na hlavě dvouletého chlapce. Záchranáři ho převezli do hradecké fakultní nemocnice, řekl ČTK mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Ivo Novák.

Neštěstí a jeho okolnosti vyšetřuje policie. „Zdravotníci na místě zjistili, že chlapec utrpěl poranění v oblasti hlavy. Ihned mu proto poskytli neodkladnou přednemocniční péči, spočívající zejména v podání léků proti bolesti a ošetření ran,“ uvedl Novák.

Dodal, že přes vážnost zranění nebyl život dítěte v průběhu ošetřování a převozu do nemocnice bezprostředně ohrožen.

Na chlapce podle policie zaútočil venku pes příbuzných, u nichž chlapec pobýval. „Údajně šlo o křížence. K útoku psa došlo nečekaně,“ řekl ČTK mluvčí hradecké policie Jan Čížkovský.

 

Policie podle něj provedla ohledání místa činu a bude prověřovat, zda se někdo nedopustil trestného jednání nedbalostního charakteru. Na místo neštěstí přijela také krizová interventka záchranné služby, která poskytla první psychickou pomoc příbuzným a svědkům celé události, uvedl Novák.

 

deratizator ( 8. října 2015 12:42 )

To je proto, že jste *** a žerete h0\/na  

1pravda1 ( 24. května 2015 20:21 )

Nestačí hlídat dítě, rozzuřený čokl je rychlejší a napadne vás oba. Psa třeba zavřít.

naidka ( 24. května 2015 18:56 )

Toho by ani hladový pes nežral.

naidka ( 24. května 2015 18:54 )

vvogh.t ( 24. května 2015 18:47 )

čokly jenom žerou a všady s.erou, v zimě je to vidět kolem paneláků, všude sou h.ovna, páč to po těch sr.áčích nikdo neuklízí, takže čokla ihned zabít

Zobrazit celou diskusi