V novém filmu Život je život, kde ztvární pedantského morouse Františka, jenž se ovšem ve svých fantaziích převtěluje v Jamese Bonda, mimo jiné předvádí i svoji vyrýsovanou postavu. Svaly získal dlouholetým sportováním. A v mezní situaci, pokud by prý neměl na vybranou, by je dokázal použít.

„Obecně je mi ale z mimosportovního násilí na zvracení. Ano, bude-li někdo ve mně chtít vidět rváče, asi může. Ale bude to jeho zjednodušující představa o mně,“ říká ve velkém rozhovoru pro zítřejší Blesk tv MAGAZÍN.

Je tedy spíše než rváčem vyjednavačem? „Tato debata je ale jen teoretická, protože skoro nikam nechodím. Působím jako urychlovač či lakmusový papírek, a to ať už v dobrém, nebo i špatném. Často jsem totiž právě já tím důvodem, proč se občas někdo chová neslušně, nebo rovnou jako debil. Poměrně často se ale stávám terčem různých mužů a žen, kteří se se mnou chtějí nějak pasovat, poměřovat, nandat mi to, nebo si o mě jen promasírovat ego.“

Víte, že... Herec má v rodině samé bojovníky. Už jeho dědeček byl legionář a jeho otec se aktivně zapojil do boje proti nacistům.

Fotogalerie
7 fotografií