Moderní, nejen mobilní technologie

Nový zmodernizovaný web vypinac.cz zaujme na první pohled estetickým designem ve stylu „one page“. Je vysoce interaktivní, přehledný a uživatelsky přívětivý. Hlavní stránka je určena pro koncové uživatele. Ti si přímo zde mohou zábavnou formou vybrat z širokého portfolia rámečků a mechanizmů. V nabídce naleznou širokou paletu nejen barevných kombinací, ale i tvarů a různých materiálů vypínačů. Web je nyní optimalizován i pro prohlížení na mobilních zařízeních a tabletech.

Autor: Schneider Electric CZ, s.r.o.

Velice atraktivním doplňkem k výběru toho pravého vypínače pro váš interiér je Vizualizátor. Majitelé tabletů umožňujících sdílení fotoaparátu s webovou stránkou mají možnost vyzkoušet vypínač „v reálu“ pomocí augmentované (rozšířené) reality. Fotoaparátem tabletu vyfotí svůj interiér a na displeji uvidí daný záběr s vybraným vypínačem. Vypínač mohou po interiéru posouvat nebo měnit jeho velikost a zhodnotit jak interiéru sluší..

Autor: Schneider Electric CZ, s.r.o.

Informace pro laiky i odborníky na jednom místě

Web je rozdělen na část pro laiky a odborníky. Některé informace se však prolínají v obou kategoriích. Můžete je najít např. v sekci Tipy a Triky. Tato část slouží jako zdroj nápadů. Najdete zde zajímavosti, jak ušetřit, jak co nejlépe vybrat přístroje do jednotlivých místností a další užitečné rady. V sekci pro odborníky naleznete i speciální nástroj Konfigurátor, který je určen pro sestavení rozpočtu elektroinstalace s následným exportem do PDF či Excel souboru. V konfigurátoru jsou i detailnější informace o produktech a většina přístrojů, které jsou v nabídce.

Autor: Schneider Electric CZ, s.r.o.

Inteligentní bydlení a kde je získáte

V části Inteligentní bydlení naleznete podrobné informace o nejmodernějších trendech v inteligentní elektroinstalaci, které se hodí jak pro ty, kteří chtějí svůj dům vybavit inteligentními systémy, tak pro ty, kteří tyto systémy instalují nebo kteří je chtějí začít instalovat.

Neméně důležitou sekcí je část Kde je získáte. Té dominuje mapa České republiky, na níž jsou vyznačena prodejní místa nebo odborné firmy, které jsou schopny provést instalaci přístrojů či celých  inteligentních systémů. Pokud v prohlížeči udáte svou geografickou polohu, pak se mapa sama vycentruje na tento bod a zobrazí nejbližší prodejce a montážní firmy.

Autor: Schneider Electric CZ, s.r.o.

Na stránkách naleznete i kontaktní informace na společnost Schneider Electric. Můžete si například napsat o vypracování specifikace elektroinstalace pro váš byt či rodinný dům, kterou vám naše technická podpora vypracuje zcela zdarma.

Více informací naleznete na http://www.vypinac.cz/