Lindsay Lohan v šatech, rukavicích a s velkými zahradnickými nůžkami. Tento pohled se naskytl osazenstvu azylového domu v New Yorku. Herečka si ale nevybrala zrovna šťastný outfit a při práci ukázala více, než by chtěla.

Lindsay Lohan dostala trest veřejně prospěšných prací po dopravní nehodě v roce 2012, kdy v červnu nabořila svoje porsche do náklaďáku a ujela. Policistům tvrdila, že luxusní vůz vůbec neřídila. Kalifornský soud jí v roce 2013 nařídil devadesátidenní odvykací kúru na uzavřené léčebně a 30 dní veřejných prací. Šestadvacetiletá herečka musela také 18 měsíců docházet na terapii k psychologovi.

Americká herečka poté dostala ještě přidáno 125 hodin dalších veřejně prospěšných prací, protože jí soud neuznal některé služby, které vykázala, jako „obecně prospěšnou činnost“. Pokud Lindsay Lohan neodpracuje všechny hodiny do konce května, mohla by být zatčena a stanout znovu před soudem.

Lohan měla problémy se zákonem již v minulosti, v listopadu 2011 ji soud v Los Angeles poslal na 30 dní do vězení za to, že porušila podmíněný trest za krádež v klenotnictví a za řízení v opilosti z roku 2007. Také musela odpracovat 480 hodin v nouzové ubytovně pro ženy a v márnici a absolvovat nápravný kurz pro usvědčené zloděje.

Fotogalerie
9 fotografií