Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální smrt krásné Andrey: Vrah jí utrhl uši při sexu?!

Autor: ljš - 
16. května 2015
13:20

Před smrtí si prošla peklem! Krásná slovenská prodavačka Andrea zřejmě umírala v bytě svého vraha dlouhé hodiny. Její přítel Norbert, kterého znala jen velmi krátce, ji nejprve brutálně znásilnil a nakonec ubil k smrti. Pak její zohavené tělo pohodil na hromadu hlíny.

Na povrch vycházejí další informace, které nahání hrůzu. Norbert se s Andreou náhodně potkal na ulici v Bratislavě. Podle serveru Čas.sk pak odešli do jeho bytu ve čtvrti Petržalka.

Podle policie bojovala o život ještě v době, kdy její matka zalarmovala policii, protože ji od neděle neviděla. Proti šílenci, který ji sexuálně zneužil tak brutálním způsobem, že jí způsobil těžká zranění, ale neměla nejmenší šanci.

Krvácející dívku nakonec vrah ubil k smrti. Během svého běsnění jí také utrhl oba ušní lalůčky. Její zohavené tělo pak vyhodil jen kilometr od bytu, ve kterém ji zabil. Nedaleko těla zahodil také její kabelku a mobil.

Když ho policie o den později dopadla, k činu se přiznal. I tak mají ale proti němu kriminalisté dostatek důkazů. Podle serveru totiž nestihl zahladit krvavé stopy v kufru svého auta, kterým mrtvolu na místo nálezu přivezl.

Podle známých byl Norbert sukničkář, který se rád seznamoval s opačným pohlavím i na sociálních sítích. Podle všeho tak poznal i Andreu, kterou zabil už na druhém rande. „Nechápu, proč to udělal. S první manželkou má krásnou, už dospělou dceru. Rozvedli se. Vím, že před rokem se mu narodil syn s další partnerkou,“ popsal Norberta jeho obchodní partner Lubomír.

salto ( 18. května 2015 11:27 )

Teď jsem to zkusil a je to pravdu tak, baba už nemá uši

prvosienka ( 17. května 2015 05:06 )

zdrclamrdka...nehovoríš pravdu...u vás je oveľ a vrážd ako na Slovensku...KLAUS BOL SVIňaaa my čoboláci s máme lepšie ako ako vo federácii s vami...sa uvedom...dobytek su vrahovia...

gabreta ( 16. května 2015 23:06 )

Asi při hulení ne? Zkus to a má tvoje stará uši taky urvaný!!

jerry ( 16. května 2015 20:06 )

Jestli ho při orálku hryzla, tak si ty utržené uši dovedu a následné dobití představit.

vosavopruz ( 16. května 2015 19:37 )

ten plešoun měl vedle v pokoji v kleci kohouta Žito45

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání