Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Prohlédněte si domy slavných v Londýně! Kde bydlí Victoria Beckham?

  • 16. května 2015 | 06:00

    Každý z nás je aspoň trochu zvědavý, v jakém přepychu si žijí celebrity. Tentokrát si můžete prohlédnout, jaké domy vlastní slavní v Londýně. Vydejte se na krátkou prohlídku Anglie! V jakém domě žijí manželé Beckhamovi, zpěvák Robbie Williams nebo herečka Keira Knightley? Pojďte se podívat, jaká bydlení si za své honoráře pořídili. 

  • David a Victoria Beckhamovi a jejich zámek

    Tuto krásnou vilu si zámožná dvojice, kterou tvoří bývalá zpěvačka a fotbalista, pořídila v roce 2013 a my můžeme jenom tiše závidět.

    Dům Beckhamových v Londýně
    Autor: Profimedia.cz

  • Kde se skrývá George Michael

    George Michael, který se potýká se zdravotními problémy a spekuluje se, že trpí AIDS, vlastní v Londýně tuto nemovitost.

    Dům George Michaela Londýně
    Autor: Profimedia.cz

  • Robbie Williams a jeho páchnoucí sídlo

    Toto ohromné sídlo ze 17. století Robbie koupil za 8 milionů liber a jen za 15 měsíců poté se jej rozhodl prodat. Nemohl si totiž zvyknout na vlhké a chladné počasí a zatoužil vrátit se zpět do slunného Los Angeles. Prodej se mu však nedaří, protože vila se sedmi ložnicemi se nachází hned vedle skládky, která je příčinou "smradu horšího než shnilá vejce", jak se vyjádřili sousedé.

    Compton Bassett House, sídlo, které si Robbie pořídil v roce 2009, ale záhy se ho zase rozhodl prodat.
    Autor: Profimedia.cz

  • Geri Halliwell a její nový přítel

    Bývalá Spice Girl bydlí v tomto cihlovém domě od roku 2008. Je to hnízdečko lásky, ve kterém žije s dcerou a manželem Christianem Hornerem, který kvůli ní opustil svou dlouholetou partnerku jen pár měsíců potom, co mu porodila dceru. 

    Dům Geri Halliwell.
    Autor: Profimedia.cz

  • Hnízdečko lásky, ve kterém žije Keira Knightley

    Keira s manželem Jamesem Rightonem si tento zrenovovaný dům pořídili za 6,5 milionu liber. Užívají si v něm luxusu 5 ložnic, 4 koupelen, domácí posilovny, vinného sklípku a rozlehlé zadní zahrady. Najdou se v něm vůbec?

    Dům Keiry Knightley a jejího manžela Jamese Rightona v Londýně.
    Autor: Profimedia.cz

  • Kde bydlí Kylie Minogue?

    Původem australská zpěvačka  se nedávno přestěhovala do tohoto domu v západním Londýně. Jeho pýchou jsou mimo jiné velké terasy. 

    Dům Kylie Minogue
    Autor: Profimedia.cz
     

Autor: red
Diskuse ke článku
.