Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální pozice, o kterých jste ani netušila, že existují. Zkuste polohy exotických zvířat

  • Polohy exotických zvířat vám mohou zpestřit víkendové hrátky.
    9. května 2015 | 06:00

    Sexuální abeceda je opravdu pestrá. Už od dávných časů kámasútry si lidé vymýšleli různé polohy a pozice, které by jim pomohly uspokojit nejtajnější touhy a přání. Každá drobná změna úhlu, při kterém proniká penis do vaginy, je totiž znát a pokaždé zažíváte jiné pocity. Některé polohy ovšem vyžadují až atletické schopnosti.

  • Poloha opice


    Přimějte partnera, aby si lehl na záda, přitáhl nohy k trupu a mírně nadzvedl pánev. Vy si sedněte s roztaženýma nohama na vrchol jeho stehen, zasuňte si penis do vaginy a zády se opřete o partnerova chodidla. Navzájem se uchopte za zápěstí, abyste udržovali lepší stabilitu. Muž vás potom začne mírně nadzvedávat nohama a provádět hluboké průniky, přičemž může zvyšovat stimulaci krouživými pohyby pánve.
    Autor: shutterstock

  • Poloha klokan


    Váš partner si klekne na postel s nohama u sebe a vy si kleknete čelem k němu, obkročmo přes jeho stehna. V tomto okamžiku již můžete partnerovi pomoci zavést penis do vaginy, partner vás může hladit po zadečku a tisknout vás při každém průniku více na sebe. Čím více budete mít roztažené nohy, tím budou průniky hlubší. V této poloze máte oba ruce volné k vzájemnému hlazení a laskání a také díky tomu, že jste k sobě čelem, můžete se vášnivě líbat.
    Autor: shutterstock.com

  • Poloha hroznýš


    Lehnete si na záda a partner se k vám přitiskne ze strany, přitom ale zůstává ležet na boku. Zvednete nohy, čímž se naskýtá partnerovi možnost skrčit ty svoje, a vy si tak přes ně přehodíte v kolenou pokrčené nohy. Vaše vagina se tím pádem stává jednoduše dostupnou a partner může vstoupit. Pokud budete stehna tisknout dostatečně pevně k sobě, poskytnete partnerově pýše velmi těsné objetí. Tato poloha je velice něžná a umožňuje vám oběma vzájemně se dotýkat.
    Autor: shutterstock

  • Poloha antilopa


    Klečíte na zemi, židli nebo posteli a rukama se přidržujete v mírném předklonu. Muž do vás vstupuje zezadu, záleží na tom, jakou podložku jste zvolili – zda klečí, nebo stojí. Roztáhnete-li široce nohy, nabídne se partnerovi maximální otevření. Je tu samozřejmě i opačná možnost, tedy to, že budete stehna tisknout k sobě, a tak mačkat partnerův penis. V téhle poloze dochází ke stimulaci přední stěny vaginy, a tím pádem k dráždění bodu G. Partner má při této poloze možnost snadno stimulovat klitoris i prsa.
    Autor: shutterstock


  • Poloha ústřice


    Tahle poloha vám bude velice pohodlná. Lehnete si na záda a přitáhnete stehna k břichu, ale kolena budete mít od sebe. Partnera přimějete, aby si klekl s roztaženýma nohama před vás, a získal tak strategické místo k průniku. Muž vás uchopí za stehna a přitiskne si je na své tělo. Získá tím dobrou stabilitu při přirážení a vy se můžete uvolnit. Tato poloha je velmi vzrušující a umožňuje hluboké průniky, přičemž je vagina stažena těsně kolem mužova penisu. Přirážení by mělo být prováděno pomalu, protože rychlé pohyby by mohly být pro ženu někdy bolestivé.
    Autor: shutterstock

  • Poloha škorpion


    Tato poloha je opravdu náročná a vyžaduje vaši extrémní ohebnost a pružnost. Partner si lehne na záda, vy si kleknete zády k němu a nasednete si na něj. Potom se začnete pomalu naklánět dozadu, až se úplně položíte na tělo svého partnera. Můžete si trochu ulevit tím, že nohy natáhnete dopředu. V této poloze má muž volné ruce k tomu, aby mohl do sytosti dráždit vaše ňadra nebo klitoris.
    Autor: shutterstock

     

Autor: roh, roh
Klíčová slova:  sex, poloha, opice, exotické zvíře, jak na to
Diskuse ke článku
.