Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozvášněný pár souložil před dětmi na pláži: Za sex v písku mu hrozí 15 let!

Autor: ČTK - 
6. května 2015
07:24

Floridskému páru, který byl usvědčen ze sexu na veřejné pláži za přítomnosti dítěte, hrozí až 15 let za mřížemi a zápis do veřejného registru sexuálních delikventů. Oznámil to v úterý obhájce 40letého muže a 20leté ženy. Servírka Elissa Alvarez a osobní trenér Jose Caballero byli zatčeni v červenci na pláži Bradenton Beach na západě Floridy.

Policii na ně přivolali ostatní návštěvníci pláže, včetně matky čtyřletého dítěte, které se stalo očitým svědkem prostopášností rozvášněné dvojice. Video, na němž jeden ze svědků dvojici zachytil při údajné souloži, se stalo hitem YouTube.

„Jsou zdrceni, naprosto zdrceni, řekl obhájce páru Ronald Kurpiers. Nedomnívám se, že za to, co dělali, by měli být označováni za sexuální delikventy,“ dodal právník.

Porota v pondělí shledala obviněné vinnými z úmyslného obscénního chování před dítětem, což ohodnotila jako závažný zločin. Usvědčený pár popírá, že by měl v inkriminovanou chvíli pohlavní styk.

Po vyřčení rozsudku prokuratura potvrdila, že bude požadovat vyšší trest pro Caballera než pro Alvarez. Muž byl totiž už dříve usvědčen z obchodování s drogami.

salto ( 7. května 2015 11:53 )

Kde to chodí na tebe???

tosca28 ( 6. května 2015 15:23 )

U nas se taky bezne soulozi na verejnosti chytroline? Ja porad doufam, ze existuje mezi normalinimi lidmi slusnost a moralka a pokud ty se starou sukas venku jako pes, tak ses hovado.

tosca28 ( 6. května 2015 15:21 )

u tebe jefakt videt, ze jsi v zivote nedokazal nic jineho, neztahat nezletile holky do kamionu a ted ze sebe delas slusnaka a inteligenta. Na Floride a Mexikani? Trosku blbej ne, na Floridoe odjakziva Kubanci...

tosca28 ( 6. května 2015 15:19 )

ze to rika zrovna vrah matky a dcery, ze? Kdyz budou soupat na nadraziv Praze bezdomovci, tak z 99% to budou Cesi, kdyz budou na plazi nekde v Ameirce soupat dva, tak to z 99% budou Hispanci a nebo jina verebez, ne bili.

kinki ( 6. května 2015 11:18 )

Ze Tebe vyhovuje uroven krcmy 4.cenovej skupiny, neznamena, ze to musi vyhovovat vsetkym.

Zobrazit celou diskusi