Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné vtipy, sprosťárny a zesměšňování: Žáci natočili svého učitele dějepisu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
5. května 2015
19:40

Místo husitů debata o vložkách a menstruaci. Sedmáci z jedné pražské základní školy si natočili "práci" svého učitele dějepisu. Ten podle nich předvedl svůj standardní výkon, což znamená, že se s výkladem vůbec nenamáhal a hodinu strávil tlacháním o nesmyslech a vyprávěním oplzlých vtipů.

Z audionahrávky, kterou žáci poskytli serveru TN.cz, je patrné, že učitel třídu nezvládá. Na začátku je slyšet hlasité překřikování, a tak pedagog jakoukoli snahu vykládat látku vzdává a raději začne předčítat z knihy, kterou zabavil jedné z žaček. Co na tom, že nemá s dějepisem nic společného. Učitel to vydrží celých 13 minut.

Když ho žáci přemlouvají, aby si s nimi povídal, začne vykládat vtip: "Víte, co to je? Je to červený a tancuje to po pódiu? Kulturní vložka." Následuje debata o menstruaci a další vtipy. Když se jim žáci smějí, pochválí je, že mají větší smysl pro humor než "negři od vedle", kterými podle informací serveru míní žáky sousední třídy.

O jedné z nich pak přítomná dívka pronese, že je ku*va. Učitel nejenže ji neokřikne, ale ještě si přisadí historkou o tom, jak zmíněné žákyni spadly během výletu na Orlíku plavky. "My se Zelenkovou už si nemáme co nalhávat, protože už vím, co pod plavkama má,"  směje se. Hodinu končí tím, že zrovna není dobrá karma, a tak mu výklad moc nešel. Autoři nahrávky ale serveru řekli, že "špatný den" má tento pedagog vždy, když usedne za katedru.

Víte, kdo je učitel, kterého si žáci 7. třídy pražské základní školy natočili? Máte podobnou zkušenost? Napište nám na tip@blesk.cz.

lunatic ( 6. května 2015 02:15 )

Někdo zde píše,že platí daně-to však nestačí ;daně platím i já,velmi vysoké ... a jsem bezdětný -Až se za školy začne skutečně platit,jako je to obvyklé ve všech vyspělých zemích,pak lze i očekávat nápravu -jinak je to stejný systém,jako když se číšník v restauraci ptá hosta co si bude přát k jídlu a host mu odpoví:"To je mi celkem jedno-hlavně,aby toho bylo hodně,přinesl jste to rychle a moc mě to nestálo!" Číšník odpoví:"Zajisté pane." ... a po chvíli přiveze na servírovacím stolečku seno ... aneb-hodinky z tržnice Vám do penze nevydrží -Rolexky zůstanou ještě i Vašim dětem ...

zelena.karkulka ( 6. května 2015 00:44 )

Vůbec mě to nepřekvapuje,u nás ředitelka malotřídky popisuje svůj životopis-např. o 17let mladšího manžela a jeho přednosti,ukazuje druhákům své nahé fota z dovolené,potetovaný zadek in natura.Nejméně 1x do týdně jdou ven,protože ji bolí hlava,nejméně 1x do týdně pozve ,,kouzelníka,, nebo jiné varietní hrůzy za těžké peníze,o které se s nimi dělí.2x-3x týdně nepřijde do školy vůbec,protože chová psy a těm pořád něco je.Popisuje jim operace své,psů,známých...takže děti na nervy. 30.4. se převlékne za čarodějnici a má legraci z toho,že je děsí.Atd ,atd,stěžova si nemá smysl,je to malotřídka....takže to vydržet 2roky a rychle pryč do normální školy ve městě.

emma55 ( 5. května 2015 23:56 )

Asi si myslíte že platím daně ze srandy. A když je všichni přestanem platit, to bude pak taky Sranda. Dřu od rána do večera aby moje děti měly budoucnost. Kdyby dcera měla jen jednu hodinu takového učitele tak okamžitě jde na jinou školu! A školu bych zažalovala.

eremita ( 5. května 2015 23:33 )

Parchanti nevděční. Špetka humoru v nich není, ale práskačství mají na rozdávání a rádi se podělí o nevšední inovativní přístup v hodinách. A ti pedagogové, co tak bojují o své platy ve jménu poslání učitelského - kdo z nich je lepší a podle čeho a kdo to posoudí? S tímhle učitelem je aspoň sranda...

emma55 ( 5. května 2015 23:11 )

Jak si může něco takového dovolit? A co je to za školu kde je něco takového vůbec možné? V zemi,kde bylo školství jedno z nejlepších na světě! Ostatní učetelé nevěděli jak se chová jejich kolega a ani ředitel nic netušil? Nebo mu to bylo jedno a nebo vyučuje stejným způsobem. Ryba smrdí od hlavy. A co je nejhorší, že některé "slečny" takového "profesora" ještě obdivují.

Zobrazit celou diskusi