Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svatební noc v cele: Ženich se opil a zmlátil nevěstu i policisty

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK ljš - 
5. května 2015
16:25

Měl to být jejich nejkrásnější den v životě, místo toho je čeká zřejmě velmi rychlý rozvod. Ženichovi (29) z Hustopečí, který se na svatbě opil a zmlátil svou nastávající, navíc hrozí vězení. Napadal totiž i policisty.

Devětadvacetiletý ženich se krátce po obřadu podle kriminalistů opil tak, že začal fyzicky napadat svoji manželku. „Když jej chtěli členové policejní hlídky uklidnit, napadl také je,“ řekla policejní mluvčí Kamila Haraštová. Muž měl v sobě dvě promile alkoholu. Za násilí proti úřední osobě mu nyní hrozí až čtyři roky vězení.

„Co novomanžela rozlítilo, to nevíme. V opilosti ženě hrubě nadával a útočil na ni. Nepomohla ani naše domluva. Nezbylo, než proti němu použít donucovací prostředky,“ doplnila Haraštová.

Spor se stal před jednou z hustopečských restaurací. Hlídka muže musela převézt na policejní oddělení, kde strávil noc v cele.

zauber ( 5. května 2015 16:53 )

P.S. Skutečnost, že zmlátil policisty je bezvýznamný detail. České policisty jak známo zmlátí totiž úplně každý, či spíše každá, třeba feťačka. A ti chudáčci policajtský, kterří tak pilně cvičí chmaty hmaty jsou několik měsíců na neschopence.

zauber ( 5. května 2015 16:50 )

Ženich je bohužel jen jedním z mnoha dnešních kapitalistických vygumovanců, tedy přesněji debilů. Copak to by nebyla až tak veliká tragédie. Jenže vrána k vráně sedá, v tomto případě spíše slépka (slepice) nevěsta. Vzít si takového vola, může fakt jen úplná kráva. Pokud tenhleten povedený pár zplodí alespoň 4 dítka ( těžko usuzovat zda bílá, či tmavší) tak má český národ na dobrou budoucnost opět dobře zaděláno.

Zobrazit celou diskusi