Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Co dostala Ivana od manžela Zemana? První dáma oslavila padesátiny v Lánech

Autor: sch - 
30. dubna 2015
19:40

Ve středu měla narozeniny, dnes je oslavila v lánském zámečku. K padesátce první dámy Ivany Zemanové koupil Miloš Zeman dárek, od kterého si sliboval, že jej bude jeho žena půl roku milovat.

Oslava Ivany Zemanové v Lánech se odehrála v úzkém kruhu blízkých přátel a spolupracovníků. Prezident Zeman na ní vyrazil po ukončení své třídenní návštěvy Středočeského kraje, kam ho doprovázela i jeho manželka. Měla však separátní program.

Již v neděli 3. května přitom Blesk.cz přinese další díl pořadu S prezidentem v Lánech. Miloše Zemana se ptejte již nyní! Třeba na Peroutku, Ovčáčka, či Kancléře Mynáře.

Padesátka je přitom pro ženu citlivým výročím a je třeba ho trošku zpříjemnit. To si uvědomuje i prezident Zeman a tak na své ženě Ivaně nešetřil.

„Dárek dostane zítra (ve čtvrtek - pozn. red.) v Lánech, zhruba ví, že to bude prstýnek, ale neví, jak bude vypadat,“ řekl včera Zeman Blesk.cz při návštěvě dobrovického cukrovaru a lihovaru. „Květiny samozřejmě dostane, ale ten prstýnek je tak hezký, že mě bude půl roku za to milovat,“ zasnil se prezident. A dodal: „Pak budu muset přemýšlet o dalším dárku.“

Jak je na fotce vidět, kytici první dáma skutečně dostala. Růžovou. Na svou velkou oslavu však v nijak pestrém kostýmku tentokrát nevyrazila, ale vytáhla černé sáčko a kalhoty stejné barvy. To manžel Miloš přišel v šedé.

plechac ( 1. května 2015 14:28 )

pravda

plechac ( 1. května 2015 14:26 )

o vynikajici pameti ale nebyla rec ta uz je vychlastana

plechac ( 1. května 2015 14:25 )

mas pravdu

plechac ( 1. května 2015 14:23 )

Ma hodne daleko do " prvni damy"

majojo ( 1. května 2015 12:07 )

Vážně ne? Tak to jsi neprojel všechny servery - a já to za tebe dělat nebudu. Mimochodem - Franklin Delano Roosevelt byl vozíčkář - a sralo to Američany snad?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa